Blogs

Anderson Paak maakt grapjes over zijn vrouw Jae Lin die BTS's Jin verkiest boven hem

Een paar weken geleden ontmoette Anderson Paak BTS backstage tijdens hun concert in Los Angeles . Hij was backstage met zijn mooie Koreaanse vrouw, Jae Lin.

Een video waarin Jae Lin en Jin samen op de foto gaan, kreeg om verschillende redenen veel aandacht op internet . Allereerst zijn Jae Lin en Jin prachtige mensen en zien ze er geweldig uit om samen te staan. Ten tweede maakte Jae Lin amusante nerveuze uitdrukkingen voordat hij op Jin's schouder leunde en deed hij erg opgewonden na het nemen van een foto. De andere grappige delen zijn de dialogen. Anderson Paak riep uit: ' Laten we gaan schat! ' voordat je een foto maakt. Nadat de foto's waren genomen, antwoordde Jin een van de leden dat zijn oren rood werden: ' Ze is getrouwd dus... ' en Jae Lin riep meteen uit ' Het is oké, het is oké! '

Echter, weinig wist Anderson Paak, zijn vrouw bleek een fan van Jin te zijn! Nadat hij een artikel had gevonden over Jae Lin die naar Jin keek met 'hartogen', zei hij heeft een grapje op Instagram geplaatst over zijn vrouw die een andere man kiest.

Maar het verhaal eindigde er niet alleen op! Tijdens het zoeken naar ontbijtgranen in de keukenlades, hij kwam er per ongeluk achter dat Jae Lin daar een blikje 'Lemona' bewaart met Jin's gezicht erop!

Fans maakten veel grappen over Jin die weer een 'homewrecker' werd en het favoriete idool van beroemde vrouwen.

Als de echtgenoot van een beroemde actrice Park Ha Seon eens gezegd: ' Ik ben geen partij voor Jin!'