Drama Beoordelingen

[Drama Review] 'Angel Eyes' - Aflevering 20 (laatste aflevering)

Seungri, Goo Hye Sun, Lee Sang Yoon

ANGEL EYES EPISODE 20 (FINALE)


Samenvatten :
Soo Wan horloges Dong Joo's schip het eiland verlaten, huilend en hem in angst achterna roepend. Ji Woon bezoekt zijn moeder in de gevangenis en vertelt haar dat hij naar Afrika gaat. Jin Mo rent weg naar het vliegveld, met de bedoeling zijn moeder in Amerika te zien. Woon Chan straft hem met een stok en laat sporen achter op zijn benen. Later, Woon Chan heeft spijt van het toebrengen van pijn, beseffend dat Jin Mo is gewoon een kind met pijn. Hij huilt, maar Jin Mo verschijnt en leert hem een ​​spreuk om gekwetste gevoelens weg te jagen. Dong Joo verschijnt op Wolmido om te vissen. Hij vertelt Soo Wan hij is daar gewoon aan het vissen en dat hij haar met rust zal laten; zolang hij weet dat ze in orde is, zal hij tevreden zijn. De ahjussi raadt Soo Wan , vragen wat er zou gebeuren als ze echt wil zien Dong Joo , maar kan niet.

Dong Joo
is gewond bij het redden van de ahjussi's dochter uit een snel rijdende auto. In het ziekenhuis, Soo Wan geeft toe aan een schijnbaar onbewuste Dong Joo dat ze loog en hem wegduwde, dat ze het niet nog een keer zou doen. Dong Joo reageert en streelt haar haar. Woo Chul en Min Soo samen eten, en de ahjumma de eigenaar van het restaurant vertelt haar dat hij is gestopt met drinken en roken en dat hij zich nu veel beter voelt, vooral nu hij weer aan het werk is. Na verdere schattige uitwisselingen tussen Dong Joo en Soo Wan , de aflevering eindigt, ons stel kijkt naar de sterren en bekent hun liefde aan elkaar.


Teddy dragen Hye Joo thuis na een avondje drinken

Mijn mening:
Jin Mo zet zijn kernsmelting van de laatste aflevering voort. Ik ben blij dat de schrijvers dit hebben aangepakt omdat het te gemakkelijk leek. ' Let niet op mij, mijn vrouw is dood en ik lieg tegen mijn zoon .' Dat zat me niet echt lekker. Ze hebben in ieder geval zijn verlies behandeld en ook: Jin Mo's en de dingen waar verdriet, angst en woede ons toe kunnen drijven. Ik vond de strafscène een beetje brutaal en Woon Chan besefte het ook, net te laat.

Er is eindelijk hoop voor Teddy en Hye Joo , ook. Het paar drinkt, haar tirades over hoe niet-verklaarde liefde helemaal geen liefde is. Ze praat ook met de draagmoeder die ze allebei hebben geadopteerd, en de oma vertelt haar hoe Teddy vindt iemand leuk. In een grappige wending vertelt oma: Hye Joo dat zij het niet kon zijn, en somt dan de kwaliteiten op Teddy vertelde haar over, waarvan vele eigenlijk beschrijven Hye Joo . Teddy geeft eindelijk toe dat hij haar leuk vindt, maar ze is flauwgevallen. Hij besluit haar dit elke dag te vertellen (vermoedelijk als ze nuchter is). Ik wou dat het eerder was opgelost, want ik denk dat ze een schattig stel vormen.�


Het gelukkige paar kust elkaar onder het sterrenlicht

Dus er was een bijna-doodervaring voor nodig om te maken Soo Wan haar zelf opgelegde ballingschap beëindigen. Werd tijd. Ze was echt koppig en onvermurwbaar en zorgde ervoor dat je tegen het scherm wilde schreeuwen. I denk ' zeg hem dat je van hem houdt ' is waarschijnlijk de meest herhaalde zin tijdens het kijken naar K-Drama's. :)� Als ze samen zijn, en ze worden niet geteisterd door tegenspoed, lijkt het alsof ze geen zorgen hebben in de wereld. Deze aflevering maakte in ieder geval een buiging voor het echte leven aan het einde toen ze de gedenktekens van� . bezochten Jung Hwa en Regisseur Yoon , wat ons eraan herinnert dat niet alles zoet en licht is, maar soms hebben zelfs tranentrekkende verhalen een goed einde.

Het grappige van dit drama is dat het eindigde zoals het begon. Aanvankelijk, Dong Joo duwt� Soo Wan weg en het eindigt met Soo Wan ongeveer hetzelfde doen, zij het om verschillende redenen. De resolutie was echter een beetje snel, ze gaan van 60 naar 0 en plotseling gaan ze gewoon verder waar ze romantisch waren gebleven? Voelt iemand anders dat zo? Het maakt niet uit, ze zijn weer bij elkaar en ik heb het einde dat ik wilde. Kan iemand uiteindelijk om meer vragen?

Dit is de allerlaatste aflevering mensen. Het is een goede run geweest en ik zal dit drama missen zoals ik de andere die eindigen mis. De laatste paar weken was het als een goede vriend met wie je kunt lachen en huilen en verreweg mijn favoriet van al degenen die ik momenteel recenseer. We hebben in ieder geval goede herinneringen, en we kunnen altijd teruggaan om het opnieuw te bekijken.