Nieuws

Anupam Tripathi, de acteur achter Ali in de 'Squid Game' krijgt een belangrijk item terug

' Inktvisspel ' is over de hele wereld enorm populair geworden met de verwachting om de top vijf van meest bekeken series te verslaan op Netflix aangezien het totale aantal accountkijkers met een duizelingwekkende hoeveelheid blijft stijgen.

Met de toenemende populariteit van de show krijgen de castleden ook veel erkenning. Anupam Tripathi , de Indiase acteur achter Maar , is veel liefde en aandacht krijgen aangezien de show dit jaar de meest populaire show op Netflix is. Veel internetgebruikers over de hele wereld zijn gevallen met het meest medelevende karakter van Ali, aangezien hij een van de weinige deelnemers was die zijn vriendelijkheid jegens anderen niet verloor ondanks de hoge stress en spanning die het slechtste in mensen naar boven haalt.

-Advertentie- Overslaan

Onlangs plaatste Anupam Tripathi een korte video waarin hij onthulde dat hij zeer belangrijke items terug had ontvangen. Netflix Korea heeft Koreaanse influencers en beroemdheden een speciale PR-geschenkdoos gestuurd met verschillende geschenken. In het bijzonder kreeg Anupam Tripathi een trainingspak met zijn nummer '199' en een speciaal geschenk - de knikkers die nodig waren om de vierde ronde van het spel te halen.

In de video die op de Instagram van de acteur werd geplaatst, haalde Anupam Tripathi de knikkers tevoorschijn en riep: ' Mijn knikkers! Het is hier! Ik heb mijn knikkers. Zong Woo Hyung, ik heb mijn knikkers gevonden. Nu pas ik!'


Fans van over de hele wereld waren ook blij dat Ali eindelijk de knikkers terug kon krijgen die hij had verloren toen het personage Sang Woo hem misleidde om ze in de vierde ronde op te geven. Fans deelden de korte clip samen met berichten waarin ze uitten hoe blij ze waren om te zien dat Anupam Tripathi extatisch was om eindelijk de knikkers in handen te krijgen.

Ondertussen toont 'Squid Game' het verhaal van een dystopisch spel waarin deelnemers strijden om een ​​prijs. Individuen die financiële problemen hebben en geen ontsnappingsmogelijkheid hebben, hebben ervoor gekozen om deel te nemen aan dit mysterieuze spel en maken kans op een forfaitair bedrag in de hoop uit hun lijden te verlossen. Deze personen moeten echter hun leven riskeren ten koste van het spelen van het spel.


Rond het web