Mv & Album Recensies

[Album en MV Review] AOA - 'Like A Cat'

AOA

AOA - 'Als een kat'


Tracklijst:
1. 'AOA'� � � � � � �
2. 'Als een kat'
3. 'Meisjeshart' � � � �
4. 'Alleen wij tweeën'� � � � �
5. 'Tijd'� � � � � � �
6. 'Tranen vallen'de engelen van AOA zijn terug, alleen deze keer zijn het katten. Nou, oké, in kattenpakken. Ze hebben hun nieuwe mini-album uitgebracht, ' Zoals een kat ,' en het is geschreven door de Dappere broers team. Ik kijk al een tijdje uit naar dit album.

De intro, ' AOA ,' duurt minder dan een minuut en bevat een mid-tempo, mooi nummer met akoestische gitaar.' Zoals een kat ', het tweede deuntje, is een pittig, vrolijk dansnummer. Twee seconden later hoorde ik de gesamplede soorten van 2NE1 's ' Vuur ' voordat het in de hoofdmelodie begon. Zeer aangenaam -- kan niet wachten om dit live te zien optreden.

' Het hart van het meisje ' begint een beetje ballad-achtig, en gaat dan voluit K-pop met uptempo beats en gefluisterde intermezzo's. Ademende zang leidt in het begin tot een aangenaam soft rock deuntje. Jimin 's houding blijkt uit haar raps hier. De meisjes klagen dat hun minnaar haar niet kent, geen ' Het hart van het meisje .'' Alleen wij twee ' gaat verder in dezelfde geest als ' Hart van het meisje, ' alleen de teksten zijn wat vrolijker. Het luistert prettig weg en in sommige opzichten vind ik deze twee nummers beter dan het titelnummer. De meiden van AOA kunnen echt zingen, en dit nummer laat het zien. Honingerige zang gecombineerd met extra instrumentatie, vermengd met raps die binnensluipen als, nou ja, een kat, om een ​​echt goed deuntje te maken.

Dan komt ' Tijd ,' en de meisjes vertragen het hier. Het begint met piano en zang en bouwt geleidelijk op naar iets complexers. Het is een zijdezachte ballad en ik hou van de manier waarop de vocalen gelaagd zijn, en dit is wat ik bedoel als ik het heb over een ballad die goed wordt gedaan. Er zijn (vergeef de woordspeling) tijdswisselingen, gefluisterde zang en een beukende beat erachter. De teksten gaan over liefde en verlies.' Tranen vallen ' is een geweldig einde van een goed album :) Het heeft bijna een episch gevoel, van de riemende teksten tot de zieke raps. Het knalt gewoon, en ik kan me goed voorstellen dat het ergens op een soundtrack belandt. Het is een krachtig nummer met rockgevoeligheden.

Rondom een ​​solide album. Soms hoofddobberend, soms rustgevend, is dit album verrassend verstoken van vuller. Even kijken: Geen wegwerpliedjes? Controleren. Geen instrumentals? Controleren. Geen remixen? Controleren. Goed gebruik gemaakt van het mini-album formaat.� AOA heeft laten zien dat ze een goed aanbod hebben van mooie ballads tot fantastische dansgrooves en luchtige, luchtige pop. Net als hun laatste album, ' Kort haar ,'ze hebben hier topwerk geleverd en verdienen veel liefde. AOA vechten!

MV BEOORDELING

Hoewel ik vreesde dat dit gewoon weer een video was om hun voor de hand liggende charmes te laten zien, blijft AOA tegen deze trend ingaan. Lichtelijk. Hoewel ze allemaal schaars gekleed zijn, hakten ze deze keer dichter bij hun engelconcept - als Charlie's Angels, dat wil zeggen.

Het zijn blijkbaar superdieven met een soort van spionage-ding. Daartussenin zitten de nogal simplistische dansmoves en de alles-alles-kostuums die we gewend zijn in een K-pop MV.Het werkt redelijk goed, hoewel ik meer had kunnen gebruiken om hun bekwaamheid te bewijzen. �Als een van hen bijvoorbeeld de laserstralen ontwijkt ( Seolhyun ), gebruiken ze cameratrucs om dit te laten zien in plaats van enige echte behendigheid van de kant van de meid.

Ze houden hun voortgang bij op een smartphone, denk ik. Dit was het verwarrende deel omdat het eruitzag als niets anders dan een mobiel spel, en ik kreeg het gevoel dat ze hun telefoons controleerden op Facebook-updates, meer dan dat ze plannen en posities coördineerden.Dat gezegd hebbende, de video verveelt nooit. Ik hou van de tatoeages op de slechterik in het begin (gespeeld door Daniel Snoeks van ' Abnormale top '), hoewel ik dacht dat soortgelijke tatoeages op zijn handlangers cool zouden zijn geweest - zoals een geheim genootschap, een vampierenclave of iets dergelijks. Aan de andere kant, het is gemakkelijk om vanuit een stoel te oordelen, en ze hebben me niet gevraagd ;)

Al met al geen slechte MV. Ik dacht dat de dief/spion-hoek uniek was en hoewel ik liever een meer ontwikkelde versie van dat scenario had gehad dan de dooruntae materiaal, ik neem wat ik pakken kan.�