Drama's

AppleTV+ serie 'Pachinko' met Lee Min Ho, Kim Min Ha, Youn Yeo Jung en meer vernieuwd voor seizoen 2

Het globaal AppleTV+ originele serie ' Pachinko ', gebaseerd op de bestseller van Min Jin Lee , is vernieuwd voor seizoen 2, volgens de producent Soo Hugh .

Met in de hoofdrol ' Academie 'bekroonde actrice'Youn Yeo Jungo,Lee Min Ho, Kim Min Ha , Jung Eun Chae , en meer, 'Pachinko' volgt de reis van een Koreaanse immigrantenfamilie door vier generaties van Korea, naar Japan en de Verenigde Staten, terwijl de familieleden getuige zijn van oorlog, vrede, liefde, liefdesverdriet, overwinning en oordeel. Seizoen 1 van de serie eindigde eerder deze week op 29 april met in totaal 8 afleveringen.

Producent Soo Hugh doorgegeven in het licht van de vernieuwing van de serie , 'Woorden kunnen mijn vreugde niet uitdrukken dat ik het buitengewone verhaal van deze ontembare familie kan blijven vertellen... Ik ben het geweldige team van Apple en Media Res Studio dankbaar voor het geloof en de steun aan deze show, en aan onze gepassioneerde fans die hebben juichte ons toe. Het is een eer om met deze geweldige cast en crew te mogen blijven werken.'

Heb je het eerste seizoen van 'Pachinko' gezien op AppleTV+