Nieuws

Aron deelt openhartig hoe hij zich belast voelde en NU'EST wilde verlaten nadat ze op 'Produce 101' verschenen

In de 8e aflevering van de podcast' Koreaanse Cowboys ,' vroegereNIET OOSTENlidtotdeelde zijn diepe gedachten en deelde openhartig over de angst die hij had geleden.

In deze laatste aflevering van de podcast spraken de twee gastheren over het onderwerp geestelijke gezondheid en geestelijk welzijn. Op deze dag bekende Aron dat hij leed aan een milde depressie en angst. Hij vertelde dat hij op een gegeven moment depressief was vanwege de druk en last die hij had.

Aron legde uit dat hij vond dat hij geen resultaten boekte en niet zoveel succes aan de groep bracht, aangezien hij het enige lid was dat niet op het populaire wedstrijdprogramma verscheen' Produceer 101. ' De populariteit van NU'EST schoot omhoog na hun verschijning in de show.

Aron vertelde hoe hij zich toen oprecht voelde en legde uit welke druk hij voelde. Aron legde uit dat hij de druk voelde en er last van had omdat hij geen vooruitgang boekte terwijl de andere leden erkenning kregen door de show. Het idool bekende op een gegeven moment ook dat hij zoveel druk voelde dat hij de groep wilde verlaten.

Aron kon echter bij de groep blijven dankzij het bedrijf en zijn leden, die hem aanmoedigden om te blijven. Zowel het bedrijf als de leden verzekerden Aron dat hij ook hard heeft gewerkt en dat het harde werken zijn vruchten zal afwerpen.

Na het zien van de laatste podcastaflevering en het horen van hoe Aron zich echt voelde, sympathiseerden fans en internetters met en begrepen waarom Aron een pauze nam tijdens de promotie met NU'EST.

netizens commentaar gegeven , ' Als je een fan was van NU'EST, zou je weten hoe belangrijk Aron was in de groep. Hij was een belangrijk lid van de groep en hij was de lijm die NU'EST aan elkaar bond,' 'I love you, Aron', 'Nu begrijp ik waarom hij een pauze moest nemen', 'hij is de koning van live zingen, Ik hou van zijn stem en zijn ritme,' 'hij is echt de grote broer van de groep, hij is eigenlijk mijn vooroordeel', 'ik steun NU'EST nog steeds, wat er ook gebeurt', 'Aron, je hebt zo hard gewerkt, ik ben zo blij dat je deel uitmaakte van NU'EST,' 'Ik begrijp echt waarom hij zich zo voelde. Het moet zo zwaar voor hem zijn geweest,' en ' Ik mis ze allemaal, en ik steun ze allemaal nog steeds.'