Nieuws

ASTRO rondt met succes de Japanse tour 'The 3rd ASTROAD to JAPAN' af en ontmoet meer dan 40 duizend fans

entertain.naver.com


Op 3 en 4 juni, jongensgroepASTROmet succes hun Japan-tour gehouden' De 3e ASTROAD naar JAPAN [STARGAZER ] ' bij de Makuhari Messe International Exhibition Hall in Japan, met meer dan 40.000 live publiek uit heel Japan.

ASTRO opende het concert met het titelnummer van hun tweede volledige album ' EEN ,' samen met een groet, 'Het is bijna vier jaar geleden dat we naar Japan kwamen voor een concert. Het thema van dit concert is sterrenkijken. We hebben de videorecorder voorbereid om te worden bekeken als een film, hopelijk zult u ervan genieten, ' de context bepalen voor een interactieve en meeslepende voorstelling door de groep.

ASTRO's live en optreden maakten ook indruk op mensen buiten de grenzen en talen. Onder de vele hitnummers die ze hebben uitgevoerd, zoals ' Als je mijn naam roept ,'' Gek Sexy Cool ,' en ' Opnieuw ,'de groep speelde ook' Alles goed ,' die lokaal enorm populair werd als OST van een Japans drama.

Naast groepsoptredens omvatte het concert ook de solo- en unitgroeppodia van de leden, zoals:Moonbin&Sanha, net zoalsJinJin&Rotsachtighet uitvoeren van ' Candy Sugar Pop ' en ' Na middernacht .'

De leden van de groep communiceerden ook met de groep in het Japans. Bij het afscheid nemen aan het einde van het concert,Cha Eun Wootoonde zijn dankbaarheid jegens hun fans, ' Bedankt voor je komst op zo'n regenachtige dag. Ik heb in het begin naar jullie gekeken en iedereen was zo schattig en ik was zo overweldigd. '