Nieuws

ATEEZ, die hun wereldwijde klasse bewijst, voltooit met succes hun arena-tour in de VS

ATEEZ met succes hun Amerikaanse tournee hebben afgerond.

Het bedrijf van ATEEZ KQ Entertainment verklaarde, 'ATEEZ's 2022 wereldtournee 'The Fellowship: BEGINNING OF THE END' die vorige maand in Seoul begon, vond op 31 januari plaats in Los Angeles. De arenatour in de VS werd afgesloten met een extra optreden in The Forum.'

Via deze Amerikaanse tournee, die op 18 januari begon, reisde ATEEZ van Chicago (Wintrust-arena) tot Atlanta (Gas Zuid-Arena) , Newark (Prudentieel Centrum) , Dallas (The Texas Trust CU Theater in Grand Prairie), en tenslotte De engelen (Het forum).


Het was de eerste ontmoeting met fans na twee jaar, maar de hitte was net zo heet als het wachten. ATEEZ verkocht meteen alle stoelen na de kaartopening in elke stad. Daarom voegden ze nog een concert toe in Los Angeles. Dankzij de gepassioneerde steun van fans verzamelde ATEEZ zich over 70.000 fans (via 5 concerten in de VS).

Niet alleen de toneelkostuums van ATEEZ, maar ook de fans die Spider-man-kostuums droegen en een fan die het concert voor haar 89ste verjaardag bijwoonde, trokken veel belangstelling. Ongeacht leeftijd en geslacht steunden veel mensen ATEEZ.

Niet alleen de media maar ook beroemdheden besteedden aandacht aan de tour. Populaire presentator van tv-programma's Jimmy Fallon begon ATEEZ te volgen na de tour. Populaire muziekmedia-outlet Rollende steen behandelde de touruitvoeringen van ATEEZ. Beroemde artiesten zoals diploma en MAX woonden het concert bij en deelden berichten op hun persoonlijke sociale media-accounts.

ATEEZ verkocht als rookiegroep meer dan 100.000 tickets voor hun concerten in de VS en Europa in 2020. De tour werd echter uitgesteld vanwege de pandemie. Op 31 januari voltooiden ze hun Amerikaanse tournee met succes, maar helaas werd de Europese tour uitgesteld vanwege de toename van Covid-19-gevallen.


Bron: Naver + Twitter-berichten