Nieuws

ATEEZ presenteert onvergetelijke live-optredens tijdens slotconcert in LA en belooft dit jaar terug te keren

Als je nog nooit hebt gezienATEEZlive, gun jezelf de ervaring wanneer ze dit jaar aan een nieuwe tour beginnen.

LeiderHongjoongmaakten deze verrassingsaankondiging aan het einde van hun tweede dagconcert in Los Angeles om Het forum in Inglewood, hun laatste stop van de wereldtournee, ‘ The Fellowship: het begin van het einde ,’ in de VS. Of je nu al dan niet moet aarzelen om ATEEZ live te zien, is al beantwoord door de succesvolle opkomst van deze tour.

Het is twee jaar geleden sinds ATEEZ voor het laatst hun reis naar de VS aankondigde toen de COVID-19-pandemie tegelijkertijd een einde maakte aan persoonlijke concerten, laat staan ​​een wereldtournee. Toen ATEEZ en ATINY eenmaal om zich heen konden verzamelen, was de overdracht van hun synergie op de locatie echter niet meer te stoppen. Terwijl ATINY juichte met hun lichtstokjes, stortten de ATEEZ-leden hun hart uit en zongen volledig live van begin tot eind.

Met een consistente setlist tijdens de tour, opende de show met: Wonderland (Symfonie nr. 9) , een geremixt stuk van hun verbluffende ‘ Koninkrijk ' prestatie. De jongens namen de fans vervolgens mee op een metaforische reis aan boord van hun schip met Piraten koning en Zeg mijn naam . De talksessies tussendoor markeerden de kostbare vriendschap die ATEEZ deelde met ATINY, die wensteJonghospoedig herstel van zijn recente enkelblessure.

Elke keer dat de jongens teruggingen naar hun optredens, werd het publiek onmiddellijk opgenomen in de exclusieve wereld van piraten en mysterieuze legendes van ATEEZ. ATEEZ staat erom bekend dat het fans meeslepende ervaringen biedt door hun adembenemende aanwezigheid op het podium en gezichtsuitdrukkingen. Maar alle woorden terzijde, deze jongens wisten zeker hoe ze een theatervoorstelling moesten neerzetten.

Met nummers als Schat , Kostbaar , en Utopia , de driedubbele LED-schermen en de levendige verlichting versterkten hun uitstraling zo veel dat de hele ruimte filmisch aanvoelde. De droomachtige sequenties passen goed bij hun concepten voor Aanvang , déjavu , en Breng me naar huis , waren ook buitengewoon slim om back-to-back te spelen met geremixte instrumentals en speciale rekwisieten.

De setlist was logisch en vlot opgebouwd omwille van het verhaal en de sfeer. Een deel van hun videorecorders volgde de reis van ATEEZ en 'HALA-TEEZ' (hun alter ego-personages), en hun talksessies maakten elk moment onvergetelijk. Omdat ze in LA waren, zeiden de jongens hoe? heet alles was in de stad, enYunhoenSeonghwazong en danste ook even op de soundtrack van ‘ La La Land '!

Hongjoong kon het niet helpen, maar roerde de menigte door zijn jas uit te trekken en weer aan te doen, terwijl hij een grapje maakte met de ATINY's - Houd niet te veel van sexy! Maar wat zou ATINY kunnen stoppen? In sommige van de latere gesprekssessies,Yeosangspande zijn spieren, enHeiligedanste de choreografie van Zeventien 's ' Heel fijn .' Bovendien faalden de leden nooit om ter sprake te brengenKBS's 'imitatie'metSparkling's Diamondeen beetje een inside joke aan het worden tussen ATEEZ en ATINY.

Nadat de jongens klaar waren met optreden Wens , gingen de leden backstage om van hun semi-formele roomwitte outfits te veranderen in donkere en ongeremde casual looks. Van spijkerbroeken en bretels tot leren broeken en nauwsluitende tanktops, hun kleding begeleidde de legendarische optredens voor Antwoorden en Ik ben The One , gevolgd door een reeks van hun hop-hop georiënteerde nummers zoals Goede Lil Boy , De leiders , THANXX , en Op de beat . Na hun voorlaatste talk-sessie brachten de leden meer geschreeuw uit de menigte alsMingibestormde het podium pronkend met zijn buikspieren voor Rotsachtig als een echte vechter.

Naarmate de show dichter bij het einde kwam, was lid Jongho helaas niet op het podium te zien vanwege gezondheidsredenen. Hongjoong deelde echter aan ATINY mee dat Jongho de dankbaarheid moest voelen door zijn emoties backstage op zijn fans over te brengen, terwijl alle andere leden persoonlijk hun oprechte woorden spraken.

Zoals je je kunt voorstellen, was de laatste gesprekssessie het meest ontroerend.Wooyoungsprak over hoe het allemaal was dankzij ATINY voor een normaal kind uit een normaal gezin graag dat hij voor zo'n grote menigte kan dansen. Lid Seonghwa vertelde ook een intiem verhaal terwijl hij terugkeek op zijn stagedagen en vertelde hoe hij vroeger had Negatief zelfbeeld en kon het niet verdragen in de spiegel te kijken .

Dat is nu natuurlijk allemaal veranderd, maar de leden van ATEEZ spraken echt hun oprechte nederigheid en dankbaarheid uit jegens ATINY. Het was ook gedenkwaardig dat de leden besloten Koreaans te gebruiken voor dit segment, omdat ze allemaal op de allerlaatste dag van de tour in de VS op authentieke wijze hun gevoelens wilden uiten.

Yunho noemde ook hoe het voelt als gisteren dat de jongens in LA waren om te trainenals KQ Fellaz. De groep voegde eraan toe dat de huidige KQ Fellaz ook naar de locatie keek, en Hongjoong zei dat hij op een dag graag zou optreden met hun kleine Fellaz. broers bij hetzelfde concert.

Voor hun laatste optreden keerde Jongho terug naar het podium en de groep zong ster 1117 en Turbulentie samen. In navolging van de eerste bedankten de jongens het publiek voor het meezingen in het Koreaans, omdat ze het wisten hoe moeilijk het zou zijn om een ​​nieuwe taal te leren , vooral nadat ze zelf Engels hebben geleerd. Het moment was voor iedereen ontroerend, want de jongens kregen tranen in hun ogen tijdens het gesprek.

Bij nader inzien kwamen er drie woorden in me op voor ATEEZ: krachtig, theatraal en overweldigend. Wat het derde woord betreft, de belangrijkste reden kwam van de onbedwingbare passie van de jongens op het podium, aangezien hun energie ruim na elk optreden door de zaal dreef. Alleen al de echo's en de gelaagde instrumentals voor hun liedjes waren de moeite waard om ATEEZ live te zien, maar wat het meest bevredigend en onvergetelijk was, was hun ongelooflijke live zang; elk lid had de kracht en het vocale bereik om hun lijnen zonder onderbrekingen uit te voeren. Hun stemmen resoneerden zelfs zo luid dat het voelde alsof de microfoons hun geest niet aankonden.

De tour kwam tot een einde, maar noch de jongens, noch het publiek konden geloven dat de tijd zo snel is gevlogen. Niet alleen waren er deze dag fans aanwezig in het publiek, maar ook KQ Fellaz en een andere jeugdgroep,BLITZERS, die naar hun optredens keken en hen backstage begroetten om hun bewondering te uiten.

Als een van de meest overtuigende koplopers van 4e-generatie K-Pop, de jongens zullen later dit jaar in 2022 terugkomen. Tenzij externe omstandigheden hun plannen onvermijdelijk een halt toeroepen, zal ATEEZ meer uitdagingen aangaan en hun internationale ATINY binnenkort weer begroeten.

Foto's: Stan Leigh