Nieuws

Wooyoung en San van ATEEZ hebben naar verluidt bijpassende tatoeages om hun vriendschap te vieren

Er zijn veel bekende idoolgroepsleden die beste vrienden met elkaar zijn. BTS 's IN en Jimin en MAMAMOO 's Wheein en Hwa Sa zijn slechts enkele van de leden van de idoolgroep die kostbare vriendschap delen.

In een populaire Koreaanse online community , onthulde een netizen dat beste vrienden van een idoolgroep bijpassende tatoeages kregen om hun vriendschap te vieren. In feite staan ​​deze twee leden onder fans redelijk bekend als beste vrienden binnen de groep.

Deze twee leden zijnWooyoungenHeiligevanATEEZ. De netizen die de online communitypost heeft gemaakt, legde uit dat deze twee leden altijd hebben gezegd ' Vriend van Aras ' over elkaar die uitdrukten hoe ze beste vrienden waren tot het einde met de Latijnse uitdrukking die betekent, ' een vriend tot het einde.'

Deze twee leden toonden vaak hun genegenheid jegens elkaar, omdat veel fans zich terdege bewust waren van hun onbreekbare vriendschap.

Onlangs deelde de netizen mee dat Wooyoung en San daadwerkelijk bijpassende tatoeages van die Latijnse uitdrukking hadden gekregen. San noemde zelfs de tatoeage met Wooyoung en zei dat hij er geen spijt van had dat hij hem kreeg.

Veel internetgebruikers waren onder de indruk van de diepe vriendschap die deze twee leden van de idoolgroep deelden en commentaar gegeven , ' Wow, ik denk niet dat ik zo'n tatoeage kan krijgen, zelfs niet met mijn beste vriend,' 'wat ze delen moet zo speciaal zijn' 'Wooyoung zei ooit dat hij zijn eetpatroon wil veranderen omdat hij te snel eet en eet alle gebakken kip maar San zei dat het oké is dat hij gewoon minder kip zal eten. Ik denk dat als ik zou horen dat ik zo ontroerd zou zijn omdat we zelfs een hekel hebben aan onze familieleden die alle gebakken kip eten' 'ATEEZ-leden lijken allemaal goede relaties met elkaar te hebben', 'Ik hoop dat ze allebei gelukkig zijn,' en ' Dit is zo schattig.'