Nieuws

Balladzanger & HaHa's vrouw Byul voegt zich bij cast van tvN's 'Mom Is An Idol' voor een kans om te debuteren in een meidengroep

In de uitzending van 17 december van tvN 's ' mama is een idool ', kwamen er drie nieuwe beroemdheden die moeders werdenzonneschijn,Kahi, enPark Jung Ahvoor een kans om terug te keren naar het podium.

Het 4e castlid werd voorgesteld aan de jury en het publiek als actrice, bekend van haar rollen in drama's als 'Descendants of the Sun' en 'Iris'. De zangeres/actrice was Hyun Joo Ni , die debuteerde als actrice via ' Beethoven-virus ' en ging toen promoveren als rockzanger.

Vervolgens was het 5e castlid balladzangerByul, ook bekend als echtgenote van tv-persoonlijkheid Hahaha . Over haar beslissing om in het programma te verschijnen, onthulde Byul: 'Tijdens mijn eerste zwangerschap dacht ik: ik herstel snel na mijn eerste, zodat ik weer zangeres kan worden. Maar toen kregen we ineens onze tweede en derde kinderen.'

Byul voegde er ook aan toe, 'Mijn man kent mijn energieke kant goed, dus hij moedigde me aan en zei dat ik iedereen moest laten zien hoe energiek ik kan zijn.' Ondanks dat ze voor het eerst in ongeveer 9 jaar weer op het podium stond, verbaasde Byul de juryleden en het publiek met haar gracieuze zang. De jury merkte met name op dat de stem van Byul niet alleen geschikt was voor emotionele ballads, maar ook voor meidengroepnummers.

Het 6e lid dat de castleden begroette was voormalig Baby Vox Re.V lid Yang Ji Eun | . Dit markeerde de terugkeer van Yang Ji Eun op tv voor de eerste keer in 13 jaar, zoals ze onthulde: 'Ik trouwde vroeg en was moeder voordat ik het wist. Toen had ik mijn tweede en derde, en ineens leefde ik al 12 jaar als moeder. Ik ben het schoolvoorbeeld van een loopbaankloof in de zwangerschap.'

Yang Ji Eun deelde ook dat haar dochter, die in de 5e klas zit, haar eerdere video's van haar idooltijd vaak plaagt. Het voormalige idool zwoer toen om aan haar dochter te bewijzen dat ze had wat nodig is om op het podium te schitteren.

Met alle 6 castleden bij elkaar, zullen de dames van 'Mom Is An Idol' verschillende missies uitvoeren om een ​​fanbase op te bouwen en zich voor te bereiden op hun debuut als projectmeisjesgroep. Volgende week zullen Sunye, Kahi, Park Jung Ah, Hyun Joo Ni, Byul en Yang Ji Eun teams vormen om te strijden in dansgevechten.