Blogs

Dankzij een nieuwe YouTube-functie hebben fans ontdekt dat de delen van Jimin het meest worden afgespeeld in talloze audio- en video-uploads van BTS op het platform

Jimin staat bekend als de 'stan attractie' van de groep sinds zijn debuut. Hij wordt niet alleen beschouwd als een van de top beste dansers in K-pop, maar hij is ook een van de meest bekwame vocalisten , vooral gezien zijn vermogen om ongelooflijk hoge noten te maken die de meeste mannelijke en zelfs sommige vrouwelijke vocalisten niet zouden kunnen. Zijn kleurrijke toon en stembereik zorg ervoor dat alle nummers die hij uitvoert betoverend en pakkend zijn voor elk paar oren, en zijn betoverende dansmoves komen eraan door zijn diverse dansachtergrond in meerdere genres heeft hij titels gekregen als 'stage god', 'stage king' en 'stage commander' om er maar een paar te noemen. Hij wordt altijd het hoogtepunt van elke uitvoering, zowel in zang als in dans, ongeacht de lijnverdeling of de toewijzing van schermtijd in het geval van muziekvideo's. Het is om deze reden dat hij ook bekend is geworden als: de meester van het doden van onderdelen .

In feite publiceerde The Manilla Times ooit een stuk waarin ze de azen in verschillende groepen aanwezen, en Jimin werd genoemd als de aas in BTS.

Dit sentiment is een realiteit, zoals verder wordt bewezen door een nieuwe functie op YouTube waarmee kijkers een video kunnen analyseren en bepalen welk deel van de video het meest wordt afgespeeld of het populairst is. Bij het analyseren van een groot aantal officiële muziekvideo's en audiotracks van BTS, bleek dat de delen van Jimin de meest herhaalde delen zijn in alle video's. Hetzelfde geldt voor officiële clips van interviews op tv-shows, dansoefenvideo's en andere groepsuitvoeringen op verschillende shows.

De meeste fans reageerden op dit nieuws en zeiden dat ze niet in het minst verrast waren door de resultaten van de analyse, aangezien de meeste mensen in het fandom hebben toegegeven dat ze lid zijn geworden van BTS' fandom omdat ze voor het eerst werden aangetrokken door Jimin.

Bovendien gaat Jimin altijd viraal tijdens elk optreden in een show, of het nu gaat om prijsuitreikingen of de Amerikaanse tv-shows [ lees hier bijvoorbeeld], maar ook tijdens concerten [lees hiervoor een voorbeeld], en het is alleen maar logisch dat mensen hem daarom het meest zouden bekijken in video's van BTS voor dergelijke evenementen.

Hier zijn enkele van hun opmerkingen.

Het maakt niet uit wat voor benadering wordt gebruikt om het gewicht van de prestaties te meten, Jimin komt altijd aan de top. Zijn fancam voor 'Boy with Luv' was de eerste die ooit 100 miljoen views haalde; zijn delen in muziekvideo's worden de moordpartijen genoemd, zoals onder andere in Blood, Sweat & Tears, Fire, Butter en Not Today, en nu de nieuwe gegevens van de video's van BTS. De impact en het belang van Jimin in BTS en de populariteit van de groep valt niet te ontkennen, en wordt met recht de ' rekruteringsfee' en 'Wereldwijde IT-jongen.'