Nieuws

Bekroonde Japanse filmregisseur Koreeda Hirokazu deelt details over het ontmoeten van BTS's V tijdens de 'Broker' VIP-première

Het is alweer twee dagen geleden IN sierde de VIP-première van de bekroonde film ' Makelaar' en zijn korte verschijning is nog steeds het gesprek van het internet.


Sinds kort, Kang Dongwon uploadde een vlog op zijn YouTube-kanaal van de 'Makelaar' VIP-première, waar IN verscheen erin, wat verder zijn nauwe relatie met de acteur aantoonde.

Na de vlog konden fans niet anders dan de interactie opmerken tussen IN en de prijswinnaar, Japanse regisseur Koreeda Hirokazu, die zijn ontmoeting met de kunstenaar via een tweet bevestigde.

De regisseur deelde met fans over zijn ontmoeting met IN bij de première.

' Ik werd voorgesteld en begroette hem. Ik sprak over mijn respect voor hun activiteiten en vroeg hem (V) om met mij op de foto te gaan.

Taehyung accepteerde zijn goede vriend Kang DongWon's uitnodiging voor het evenement, en werd het belangrijkste onderwerp met zijn 2 minuten durende optreden. Veel acteurs en regisseurs haastten zich om op de foto's met de ster te klikken.

De CEO van Management Air agency heeft zijn Instagram geüpdatet met een foto van IN ontmoeting met Lee Hyun Wook.


Onderschrift: ' Met wereldsterren. Beste manieren. '

de moeder van Lim Seungsoo , een kindacteur die in de film speelde' Makelaar ' gedeelde foto's van IN ontmoeting met de kindacteur.

IN werd ook gezien terwijl hij zat en vertrok met Korean Singer Park Hyo Shino tijdens en na de filmpremière.

Top ster IN ging rechtstreeks van het Witte Huis om de film van zijn vriend te steunen, eerde het imago van zijn land en stabiliseerde zijn status als gerespecteerde en erkende beroemdheid door de elite van de industrie.