Nieuws

Een beroemde Koreaanse YouTuber en streamer is vermist

AKPOPHEF www.wikitree.co.kr

Er is een noodbericht geplaatst op het YouTube-kanaal van de populaire Koreaanse YouTuber en streamer, Gamst (Kim In Jik).

De YouTube-kanaal heeft meer dan 2 miljoen abonnees en het bericht is gepost door de manager van het kanaal en zorgt ervoor dat veel van zijn fans zich zorgen maken en zich zorgen maken over de YouTuber.

Op 26 januari plaatste de YouTube-kanaalmanager van Gamst het bericht dat de YouTuber was verdwenen en dat de manager ook geen contact met hem kon krijgen.

Zij schreven:

'Hallo, dit is het YouTube-kanaal van Gamst. We kunnen Gamst eigenlijk niet bereiken en er is niemand bij hem thuis, dus het is moeilijk om iets te zeggen. Ik denk dat het het beste zou zijn als iedereen wacht op een aankondiging! Maak je geen zorgen en geniet gewoon van de video's.'

Momenteel is er geen update over de verblijfplaats van de YouTuber, noch enige aankondiging dat de YouTuber is gevonden.

Fans maken zich nog steeds zorgen over Gamst en laten bezorgde opmerkingen achter op zijn YouTube-kanaalvideo's. Ze wensen zijn welzijn en hopen dat hij ongedeerd wordt gevonden.