Nieuws

Beroemdheden, journalisten, merken en meer begroeten BTS's V met lieve berichten, covers en video's op zijn 25e verjaardag.


Op 30 december lichtte alle uithoeken van de wereld op ter ere van BTS 's superster IN . Terwijl de fans geen middel onbeproefd lieten om hem een ​​gedenkwaardige verjaardag te schenken via tal van grootschalige projecten en meer, deelden beroemdheden en geverifieerde accounts over de hele wereld ook hun genegenheid voor de ster.

V, die algemeen wordt erkend als een favoriet van honderden beroemdheden over de hele wereld, ontving op zijn verjaardag ongelooflijke covers van zijn solonummers. Met name een cover van zijn nieuwste single Sneeuwbloem met Peakboy door Jo Su-mi , kreeg een Zuid-Koreaanse Grammy-bekroonde Soprano veel aandacht op het nieuws. Daarnaast een prachtige choreografie video van Winter Bear door a dansschool in India kreeg ook veel liefde van de fans.Bovendien, Broadway-legende Lea Salonga tweette een hartverwarmend bericht om V te bedanken voor zijn muziek, eerlijkheid, openhartigheid en oprechtheid terwijl mede Filippijnse superster, Jed Madela deelde een video waarin hij de verjaardag van V viert. Verder, Audi Marissa , betuigde een populaire Indonesische actrice haar bewondering via verschillende video's op haar Instagram, en TikTok en de Amerikaanse artiest Alain Castillo begroette hem met een lief filmpje.


In hand in hand met de sterren, bekende fotografen zoals de Brits-Canadese kunstenaar Callum Sneep en Voor Badzim uit Australië begroette V ook op zijn verjaardag.


Ook journalisten uit verschillende hoeken van de wereld deelden mooie herinneringen en berichten voor de ster. Maleisische tv-verslaggever Hani Fadzil plaatste een bewerkte foto van zichzelf en V terwijl George Pennacchio van het gerenommeerde kanaal ABC Network deelde een lieve video die aan hem is gewijd. Laura Marano , die BTS in 2017 interviewde, merkte V as . op lief, respectvol en aardig terwijl Liam McEwan , twitterde een andere interviewer een schattige compilatievideo.


Dr. Tedros, de Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie ging ook naar Twitter om V te begroeten. Het hoofd van de sociale media bij de WHO, Sari Griberg deelde ook een thread waarin hij hem als rolmodel opmerkte.


Afgezien van de beroemdheden, journalisten en fotografen over de hele wereld, ontving V ook een overvloed aan liefde van geverifieerde accounts op Twitter. Algemeen bekende nieuws- en kaartupdate-accounts, officiële pagina's van merken, tijdschriften, accounts gewijd aan andere artiesten en meer vulden Twitter met aanbidding voor V.


Ondertussen, met meer dan vijf miljoen tweets, #HappyVDay vestigde een nieuw record voor Koreaanse idolen als de meest getweet hashtag in minder dan vierentwintig uur. De livestream van V's verjaardag werd ook de meest bekeken live in realtime op Vlive met meer dan twaalf miljoen kijkers van over de hele wereld.