Nieuws

Beroemdheden en publiek dragen al Nike-schoenen van G-Dragon en het wordt een nieuwe trend voor de officiële release

Sportkleding merk Nike zal binnenkort een nieuwe editie van de iconische Air Force 1 sneaker uitbrengen in samenwerking met G-Dragon. Genaamd AF1 (Luchtmacht 1) Para-Nose, de sneakers markeren het eerste project voor de leider van BIGBANG sinds hij vorige maand uit het leger werd ontslagen.

De samenwerking brengt de energie, stijl en kunstzinnige blik van het pop/hiphop-icoon naar de Air Force 1. Met een vergroot madeliefje op de tong, verfstrepen op de tussenzool, een volledig zwart bovenwerk dat na verloop van tijd slijt, en dikke veters omgekeerd gerangschikt, wordt de Air Force 1 Para-noise aangeprezen als een van de beste gezamenlijke releases van het jaar. En het is nu al een trend, want de dikke veters die omgekeerd zijn gerangschikt, worden al gebruikt door publiek en idolen, wat de grote invloed van het icoon laat zien. En feesten zoals EXO's Suho, Park Shin Hye, Grey en vele meer hebben het al en dragen het al zoals G-Dragon dat doet!

Niet alleen fans en publiek zijn geïnteresseerd in de schoenen, maar ook buitenlanders en fans van schoenen toonden al grote interesse om deze te bemachtigen.

Op 26 oktober ' Nike' x 'PEACEMINUSONE' 's gelimiteerde editie' AF1 Para-ruis ' sneakers worden alleen exclusief in Korea verkocht, met de eerste editie 'rode versie' al uitverkocht in minder dan 10 minuten en ervoor zorgen dat de site wordt afgesloten vanwege het aantal mensen dat probeert de beperkte versie te kopen. De volgende dag stonden mensen in een lange rij die 3 blokken van 's ochtends tot 's avonds besloeg om een ​​kans te krijgen om kaartjes te kopen voor het privé-evenement dat door G-Dragon zal worden gehouden, en slechts 800 gelukkige fans zullen een kans krijgen.