Blogs

De beste 'Running Man'-afleveringen - deel 2

'Rennende man' is officieel de langst doorlopende weekendshow in Korea, die nog steeds blijk geeft van zijn kracht in het bieden van entertainment en gelach, ondanks meerdere wijzigingen in het formaat en verschillende vertrekkende leden door de jaren heen. De variétéshow zond continu afleveringen uit sinds de eerste release in 2010, wat resulteerde in een uiteindelijk nationaal en internationaal succes naarmate de show groeide, en een solide fanbase opbouwde in en buiten Korea.

Aanvankelijk begon de show met vaste ledenJi Suk Jin,Yoo Jae Suk,Kim Jong Kook,Gary,Haha,Lee Kwang Soo, enSong Joong Ki.Song Ji Hyo, na guesting in meerdere afleveringen, officieel toegetreden als lid tijdens de zesde aflevering van de show.na schoollidLizzytoegetreden tot de show na guesting, een officieel lid tijdens de achttiende aflevering van de show, maar uiteindelijk vertrokken na aflevering 26 als gevolg van conflicten in het schema. in april 2011Song Joong Kinam zijn laatste aflevering, aflevering 41, op om zich te concentreren op zijn acteercarrière, maar heeft gastrollen gespeeld en cameo's gemaakt in latere afleveringen. Op 25 oktober 2016,Garykondigde zijn vertrek uit de show aan om zich op zijn muziekcarrière te concentreren nadat hij zes jaar bij Running Man was geweest, maar keerde later terug als gast, een week na zijn laatste opname. Op 3 april 2017 werd via verschillende media bevestigd dat Running Man de maknae-leden toevoegt,Jeon So MinenYang Se-chan. Op 27 april 2021,Lee Kwang Sookondigde officieel zijn vertrek uit de show na 11 jaar aan vanwege zijn gezondheidsproblemen, met name omdat hij een revalidatiebehandeling moest ondergaan na een auto-ongeluk.

Running Man had om te beginnen geen gemakkelijke weg, een weg vol obstakels en uitdagingen, maar de show bloeit en schittert nog meer met de chemie van de cast en het loyale publiek van fans die gedurende het decennium zijn gebleven.

Hier zijn enkele afleveringen (zonder gasten) waar je zeker van zult genieten, of je nu voor het eerst kijkt of al lang fan bent! Het tweede deel concentreert zich nu op de afleveringen waar onze maknaes, So Min en Se Chan, eindelijk aan mee hebben gedaan en tot de meest recente afleveringen na het vertrek van Kwang Soo. Je kunt hier deel 1 bekijken.


1. Dus de eerste dag van Min en Se Chan (aflevering 346)

Dit is de eerste aflevering waarin So Min en Se Chan zich eindelijk bij Running Man voegen als officiële leden, onmiddellijk geconfronteerd met een natte en wilde missie! De aflevering werd ook het begin van de wereldwijde race met enge gevolgen zodra ze verliezen. Bekijk de nieuwe leden terwijl ze opgaan in de cast en een gloednieuwe chemie en teamwerk laten zien.

2. De Se Chan-verrassing (aflevering 349)

Na de strijd om vrijstelling van de gevaarlijke tour en de strijd om tourstickers, krijgen de Running Man-leden de opdracht om dingen te kopen waarvan ze aannemen dat Se Chan die niet in huis heeft. Ze verrassen Se Chan terwijl ze zijn huis overvallen zonder zijn medeweten en de hele aflevering daar opnemen. Wat de leden niet weten, is dat er spionnen onder hen zijn terwijl ze hun missies uitvoeren.

3. Vind het Scene Stealer Couple- Running University MT (aflevering 364)

De aflevering begint als ze nog twee leden uitkiezen om zich als vrouw te verkleden en met elkaar een race met elkaar uit te voeren voor een zomerspecial. Terwijl ze door de aflevering navigeren, worden ze geconfronteerd met het doel om te bepalen wie van hen het geheime paar is, en het geheime paar moet samen overleven zonder dat de anderen hun identiteit weten. De aflevering presenteert een schokkende wending onder de leden tegen het einde, aangezien de MT echt Mystery Thriller betekende.

4. De Tiger Moth Penalty Tour (aflevering 370-371)

De aflevering toont de 1% People's Recommendation Special penalty voor de Tiger Moths, So Min en Kwang Soo, in Indonesië. De penalty werd uitgezonden en getoond aan de rest van de leden, en ze moesten de uitkomst en de volgende scènes raden door te raden wie er tussen Kwang Soo en So Min lag om de strafpin te vermijden.

5. Kerstwonder - Kerstnachtmerrie (aflevering 382)

De leden vieren kerst met een feest en spelen spelletjes tijdens de bijtende kou terwijl losers met water worden besproeid en voor de ijzige lucht gaan zitten. Maar wat ze niet weten, is dat ze deze kerstperiode een spookhuis moeten betreden en met elkaar moeten vechten om de enige mens te worden en bij zonsopgang op het platform te staan.

6. Samen met het nieuwe: misdaad en straf (aflevering 387)

Direct nadat ze er niet in zijn geslaagd om ieders eten te kopen zonder het budget te overschrijden, worden de leden naar een gevangenis gebracht voor hun verschillende misdaden in Running Man. Ze kiezen willekeurig hun zinnen die bijna 24 uur kunnen bereiken, maar ze kunnen alleen ontsnappen als ze de missies winnen, als hun straf is geslaagd en als ze tofu indienen om hun straf te verminderen.

7. Waarheid of durf (aflevering 416)

Beginnend met het productieteam dat de leden vraagt ​​naar de geheimen van hun andere leden, worden ze nu geconfronteerd met het dilemma wanneer deze geheimen tegen hen worden gebruikt in een spel van Truth or Dare. Ze worden opgesloten in een enorme kamer waar ze de middelen moeten vinden en de aanwijzingen moeten vinden om uiteindelijk te ontsnappen. Het teamwerk en de chemie van de leden straalden toen ze uiteindelijk in de taak slaagden!

8. Rankingrace (aflevering 423)

De leden hebben een race waarin de rangen extreem belangrijk worden, waarbij elke rang wordt gepresenteerd met verschillende voordelen en het aantal Crown Badges. Na drie verschillende rondes zullen ze uiteindelijk de uiteindelijke rangorde bepalen, beslist in de laatste missie, die de meeste punten krijgt door de dobbelstenen te gooien om het eerste gerangschikte lid te worden. Het rangschikkingsspel wordt meer verwarrend omdat er absolute leden zijn in de spellen die ze spelen.

9. Hoe goed ken je Running Man Race (aflevering 426)

Elk lid begint de aflevering afzonderlijk terwijl ze aan de eerste missie beginnen door unaniem te antwoorden welk lid het meeste weet over de Running Man-leden, waarop ze antwoorden als Jae Suk. Nu draagt ​​Jae Suk de verantwoordelijkheid om te bepalen welke leden het beste bij de missie passen. De leden moeten de missies continu winnen om de kans te krijgen om meteen naar huis te komen, maar als ze eenmaal falen, moeten ze slagen in de laatste zware missie en binnen een bepaalde tijd ontsnappen om straf te voorkomen.

10. De commandant versus de aas (aflevering 438)
Na het winnen van het nieuwjaars-RPG-project door te nivelleren, werd aan Ji Hyo en Jong Kook gevraagd of ze de overwinning samen of apart wilden delen. Terwijl beiden besluiten om de prijs afzonderlijk te winnen, strijden de commandant en de aas samen met hun teams om te strijden om plaatsen op het roulettewiel en worden ze gekozen voor een reis naar Los Angeles (LA).

11. De grote geldoorlog (aflevering 440)

De leden vormen teams van vier om meer geld te winnen, gevolgd door leden die als paren op pad gaan, en de rest van de leden spelen alleen. Ze vechten tijdens verschillende missies om geld te winnen en meer te krijgen naarmate de aflevering vordert. Uiteindelijk moet het missieteam het achtervolgende team verbergen en vermijden voor de resterende duur om het verdiende geld per minuut te beschermen. De aflevering krijgt veel meer betekenis als ze de kleine details ontdekken in de aflevering ter herdenking van de 100ste verjaardag van de 1 maart-beweging in Zuid-Korea.

12. Het oordeel van de honingbij (aflevering 441)

Beginnend met een mysterieuze video van een honingbij, begint de race als Jong Kook op mysterieuze wijze wordt uitgeschakeld via de instructies van de honingbij. De leden vechten continu tegen de onbekende honingbij en winnen hun missies totdat ze op de laatste plek aankomen en aanwijzingen krijgen die naar de honingbij wijzen.

13. Zaaknummer 444 (Aflevering 444)

De leden beginnen afzonderlijk met stickers op elk van hen, de sleutel en antwoorden op de opening van hun opnamelocatie. Als ze de kamer binnenkomen, worden ze geconfronteerd met een mysterieuze dood die ze nodig hebben om het mysterie ervan te ontrafelen. De weg naar het ontdekken van de boosdoener wordt gepresenteerd via een escape room. Ze verzamelen onderweg aanwijzingen en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze zullen overleven door instructies op te volgen.

14. Koning Sejeong het grote ras (aflevering 451)

In een individuele race vieren de leden de Dag van de Leraar in Korea en de verjaardag van koning Sejong de Grote. Ze vechten tussen verschillende missies om geld en voordelen te verdienen die hen zullen helpen het laatste raadsel op te lossen. Om de prijs te winnen, moeten de leden het laatste lid worden dat op het platform staat.

15. Loyale veiligheidsrace (aflevering 452)

Deze race wordt speciaal en zeer competitief omdat de race hun lot zal bepalen voor hun allereerste Running Man Fan Meeting in Zuid-Korea ter ere van hun negen jaar. Ze racen tegen het productieteam door binnen 5 uur drie missies te voltooien en voorkomen dat ze 3 Fail Stickers verzamelen, zodat ze zelf kunnen beslissen over de choreografie van hun groepsdansvoorstelling.

16. Ontbrekende noodfondsrace (aflevering 464)

De leden vechten tegen elkaar terwijl ze een eigen rol op zich nemen, verdeeld in de vader, de vreemdeling en de kinderen. Om te winnen, moet de vader zijn ware identiteit onthullen en invoeren op het juiste platform om te winnen. Het kinderteam krijgt de optie om de vader en de vreemdeling uit te schakelen om het prijzengeld te verdelen tussen de leden van het kinderteam of om het enige kind te zijn om zowel de vader als de vreemdeling uit te schakelen om het hele prijzengeld voor zichzelf te winnen. De vreemdeling, aan de andere kant, moet de Vader elimineren om het prijzengeld te verdienen dat is verzameld voor elk geëlimineerd Kind. Bijzonder wordt het als de aflevering een herdenking blijkt te zijn van de Nationale Bevrijdingsdag van Korea.

17. Joker's House (aflevering 473)

Vermomd als een vakantie, werden de leden opgesloten in een huis waar de leden leren over een bioterrorist onder hen en het gevaar om besmet te raken met het virus zodra ze de missie niet halen. De menselijke leden moeten alle geplande activiteiten binnen 6 uur voltooien en alle vier de missieroutes voltooien, maar zodra ze falen, zullen ze geïnfecteerd raken. Eenmaal besmet, moeten de leden alle overgebleven menselijke naamplaatjes eraf halen door je mond te gebruiken om ze te infecteren. De bioterrorist moet de overwinning van het Human Team belemmeren. Anticipeer met de leden op de grappigste en moeilijkste uitdaging om niet te lachen!

18. Indringers elimineren: het geheim van het traditionele dorp (aflevering 505)

Aflevering 505 markeerde de comeback van So Min na haar onderbreking vanwege gezondheidsproblemen. De aflevering begint met de leden die bijpraten en meer te weten komen over het festival in Gujeon Village waarmee ze edelstenen kunnen uitgraven. Uiteindelijk realiseren ze zich dat het dorp vol mysteries zit en dat er een boosdoener rondzwerft die ze moeten kunnen elimineren.

19. 10-jarig jubileumspecial: The Blame Running Man's Provocation (Aflevering 511)

De leden kiezen hun rollen bij het vieren van hun tienjarig jubileum. Ze zijn onderverdeeld in de Running Man en Thieves. Gebruikmakend van de vaardigheden van de rol die ze hebben gekozen, moeten de leden de twee dieven identificeren en arresteren, terwijl de dieven zoveel mogelijk goudstaven moeten stelen uit de drie kluizen van CEO Big Nose en deze naar de kluis van de dieven moeten verplaatsen zonder te worden betrapt door de Rennende Mannenteam.

20. De eerste verkiezing van de Tazza Association-voorzitter: de oorlog van de veteranen (aflevering 512)

Geïnspireerd door Tazza worden de leden kaarthaaien en spelen ze tegen elkaar. Ze moeten aan het einde van de race de grootste hoeveelheid karamel verzamelen om een ​​groter voordeel te hebben in de volgende aflevering, waarbij elke verzamelde karamel wordt omgezet in ₩ 100. Anticipeer op het verraad en de leuke kaartspellen die worden gekruid door de leden van de tijgermot.

21. Link gemiddelde race: leven zonder einde (aflevering 517)

De leden beginnen met karaoke te zingen en zich aan elkaar te koppelen. Het concept van de race is gebaseerd op gemiddelden - je score is gebaseerd op je scores naast de scores van aan wie je gekoppeld was. Ze spelen een reeks spellen zoals het legendarische Put a Sticker on the Edge of a Cliff, Losing Rock-Paper-Scissors en een actievolle game Survival Balloon War. Om te winnen, mogen ze niet een van de top 2 leden worden met de meeste strafballen aan het einde van de race

22. 8-mensen 8-kleurenrace: een gelukkige hobby (aflevering 520)

Vanwege beperkingen leren ze hobby's die binnenshuis kunnen worden gedaan! De leden verzamelen zoveel mogelijk loten van winnende missies en winnende nummers door de beste leerling van de klas te worden om de kans op het winnen van een prijs te vergroten. Ze leren jodelen, hula-dansen, samba- en a-capella-uitvoeringen die de verschillende vaardigheden van elk lid laten zien. Anticipeer op het harde optreden van de lachbommenwerper, Kwang Soo, tijdens de Hula-dans en de A Capella-uitvoering van 'The Lion Sleeps Tonight'.

23. Holiday Family Race: The Legacy War of Yoo's Family (aflevering 523)

De leden van Running Man vieren Chuseok in een chaotische familieoorlog van de familie Yoo. Om de strijd om het erfrecht te winnen, strijden ze om het snelste team te worden dat om 15.00 uur klaar is met het koken van drie sets jeon. terwijl het hebben van de meeste resterende eieren binnen het winnende team. De verliezers moeten de straf ondergaan van het maken van 100 stukjes songpyeon.

24. 2021 Tazza Association nieuwjaarsfeest: de terugkeer van de veteranen (aflevering 536-537)

In de tweedelige aflevering gaan de leden verder vanaf de eerste Tazza-aflevering en blijven ze kaarthaaien worden in deze aflevering. Ze strijden samen tegen een veel complexer kaartspel en staan ​​tegenover elkaar om te winnen met de meeste karamel om prijzen te ontvangen en zonder in de Top 3 te staan ​​met de minste karamel aan het einde van de race om straf te voorkomen.

25. Running Investment Conference: Masters of Investment (aflevering 543-544)

Geïnspireerd door de opkomst van Donghak Ants in handel en investeringen, simuleerde het productieteam een ​​mini-aandelenmarkt die was gemodelleerd naar situaties uit het echte leven. De leden investeren op hun eigen manier, of het nu via onderbuikgevoel is of door de aanwijzingen en informatie die ze kunnen kopen om hen te helpen beslissen. Ze vechten om de Top 2 te worden met het meeste R-geld om een ​​prijs te ontvangen en zonder op de onderste plaats te staan ​​om de straf te ontlopen.

26. Kamer in het dorp: Vind nu het goud (aflevering 544-545)

De aflevering is de viering van Suk Jin's verjaardag, waarbij de leden hem geschenken van liefde en waardering geven. Als verjaardagsgastheer krijgt hij de kans om twee leden uit te kiezen voor zijn team, terwijl de rest van de leden de missies individueel voltooien. Door middel van aanwijzingen in het dorp moeten ze het eerste lid zijn dat het verborgen goud vindt om te winnen en een straf te vermijden.

27. Yoo Daesang VS Kim Daesang: de waardigheid van Daesang (aflevering 547)

Running Man is een van de weinige shows met twee Grand Award (Daesang) winnaars, Jae Suk en Jong Kook. De rest van de leden krijgen in elke missie de kans om te kiezen met welke Daesang-winnaar ze willen samenwerken. De leden strijden om de eerste plaats met de hoogste score om een ​​prijs te ontvangen en zonder bij de onderste twee te zijn met de laagste score aan het einde van de race om een ​​straf te vermijden. Kijk hoe Kwang Soo weer gek wordt op het wad!

28. Race buiten de uren: de aandacht (aflevering 557)

Als kinderdagspecial werkte het productieteam in het geheim samen met de zoon van Haha, Dream, om een ​​aflevering te maken waarin kinderlijke onschuld nodig is om te winnen. De leden wisten niet wat de reden was voor het ontvangen van R-munten, wat essentieel is voor hun overwinning en om eerder dan normaal thuis te kunnen komen.

29. Vaarwel onze onafscheidelijke broer (aflevering 559)

De laatste aflevering van Kwang Soo als lid heeft ongetwijfeld tot tranen geleid bij fans en enthousiaste kijkers die hem al 11 jaar kennen als lid van Running Man. De aflevering begint met het concept van Kwang Soo die zich moet bekeren van zijn zonden en zijn straf moet verminderen. De leden kregen de missie om Kwang Soo te helpen zijn gevangenisstraf van 1050 jaar te verminderen en tegelijkertijd de meeste foto's met hem te verzamelen om prijzen te ontvangen en de straf te vermijden. De hartverwarmende wending wordt uiteindelijk onthuld tegen het einde van de aflevering.

30. Talk Hell: The Day of Slaughter (Aflevering 562)

Geïnspireerd door de opmerkingen van de netizens over hoe vermakelijk het is om de Running Man-leden de hele dag te zien praten, vandaar de titel Talk Hell. De leden moeten alle 100 gedroogde koolvis voor KST 15:00 uur compenseren, anders wordt er elk uur één strafman toegevoegd vanaf de basis van twee strafmannen. Ze moeten blijven praten om het aantal koolvisjes continu te verminderen, wat resulteert in een hele aflevering van hun geklets en tiki-taka.

31. Vind de beste prijs Doll: Strict Doll Appraiser (Aflevering 568)

De leden vallen in een mysterieuze pop die een spannende wending gaf toen ze zich realiseerden dat de geest in hun midden was. Het menselijke team moet ervoor zorgen dat de vervloekte pop van de Ghost wordt geïdentificeerd, gevonden en vernietigd. De verborgen Ghost moet verborgen blijven om te winnen en te voorkomen dat het menselijke team de vervloekte pop ontdekt.

32. Catch The Mafia: The Messy Running Man (Aflevering 570)

De aflevering is gevuld met meerdere spellen waarin het maffia-paar per spel verschilt, en de leden moeten bepalen welke onder hen de maffia zijn. De maffia's worden willekeurig gekozen en ze moeten ook hun missie kunnen vervullen om te slagen. Ze moeten ervoor zorgen dat ze de Top 2 zijn met het meeste geld om een ​​prijs te ontvangen en zonder de onderste 2 te zijn aan het einde van de race om boetes te voorkomen.

33. Webfoot Octopus-spel (aflevering 575)

Afgeleid van het internationaal geprezen K-Drama, Squid Game, speelt Running Man een rip-off van het concept van het drama om te overleven en het prijzengeld te winnen. Ze spelen missies die op het punt staan ​​te worden geëlimineerd, naast het risico dat anderen ze door de knikkers elimineren.

34. Running Man VS-productieteam: onderhandelingen over boetes voor Running Man 2021 (aflevering 580)

Leden van Running Man herhalen de strijd tegen het productieteam voor een strafonderhandeling. Kijk hoe de oudsten van de Running Man-leden de jongsten lesgeven voor de quiz en hoe geweldig teamwork onder hen wordt getoond. Zullen de Running Man-leden eindelijk het productieteam verslaan?

35. Leider Ji's: verbeelding wordt werkelijkheid (aflevering 598)

Tijdens de laatste week van Suk Jin's leiderschap en deelname aan de productie en planning van de afleveringen, hebben Ji Hyo en Se Chan de opdracht gegeven om hun gratis reis te plannen. De zogenaamd vredige reis gaat de verkeerde kant op als ze dozen openen die gesloten moeten blijven en resulteren in een reis met een boete.

Hier zijn de afleveringen van Running Man zonder gasten die je gezien moet hebben, maar er zijn ook leuke afleveringen met de gasten, variërend van idolen, acteurs en actrices, entertainers en zelfs niet-beroemdheden! Welke aflevering is jouw favoriet uit de lijst en wat zou je nieuwe kijkers aanraden?