Blogs

De beste 'TO DO x TXT'-afleveringen voor MOA's en geïnteresseerde fans

MORGEN x SAMENleden,Soobin,Yeonjun,Beomgyu,Taehyun, enHueningkaizijn niet alleen leiders van de 4e generatie, maar staan ​​ook bekend als allrounders op verschillende gebieden, alle leden blinken uit in dansen, zingen, rappen en hebben veel ervaring met het schrijven en produceren van liedjes.

Fans, en vooral MOA's, weten echter dat TXT-leden het ook goed doen op een ander gebied, namelijk: variatie! Met van nature grappige capriolen en zelfverzekerde entertainmentvaardigheden, schitteren de vijf leden in hun eigen variétéshow, TE DOEN X TXT .


Momenteel, met vier seizoenen en meer dan zeventig afleveringen, begon hun show op 13 januari 2020, waarmee ze hun eigen entertainmentshow voor MOA's en geïnteresseerde fans begonnen tijdens hun eerste jaar als idoolgroep. Oorspronkelijk was de show alleen beschikbaar op Vlive en Weverse totdat ze ook begonnen te uploaden op het officiële YouTube-kanaal van TXT.

Hier zijn enkele van de afleveringen voor degenen die met de show willen beginnen en voor sommige MOA's die TO DO X TXT nog een keer willen bekijken voor de verwachte comeback!

1. Het begin (aflevering 1-2)

Wat zou ooit de beste eerste aflevering kunnen zijn om te kijken, behalve het allereerste begin van TO DO? De leden, gekleed in hun smoking, kregen de opdracht om de plastic kalebas open te breken om de start van hun eigen variétéshow aan te kondigen! Tijdens de eerste aflevering moesten ze druiven trekken door hun eigen stijlen en naar eigen goeddunken, wat een belangrijke rol zou spelen bij de duur van TO DO.

De tweede aflevering draaide om de onthulling dat de druiven die ze trokken met stickers moesten worden ingevuld om een ​​wens in vervulling te laten gaan. Dit werd gevolgd door verschillende spellen zoals karaoke met één lettergreep, snelheidsveranderde dansen en gedeeltelijk gewijzigde dansen waarmee ze hun stickers kunnen verdienen!

2. Lotte Wereld (Aflevering 9-10)

Lotte World, de thuisbasis van vele herinneringen tussen verschillende idoolgroepen, heeft ook gezorgd voor plezier voor TXT-leden. Tijdens de eerste installatie werden ze opgesplitst in teams en streden ze in games terwijl ze genoten van de attracties van Lotte World. Wacht op Hueningkai's belangrijkste rapper-moment terwijl hij zich door de rap van de Milk Song trotseert!

In de volgende aflevering strijden ze nu individueel, met de taak om op zoek te gaan naar de enige echte MOAbong, hun lightstick, verborgen in het enorme themapark. Ze spelen een spelletje tikkertje om de laatste te zijn met de lichtstok. P.S.: We groeten de aan TXT toegewezen cameramannen terwijl ze samen rennen met het energieke vijftal!

3. Kamperen (aflevering 11-12)

De leden worden eindelijk naar buiten gebracht voor glamping (glam + camping), maar natuurlijk met een twist! Ze spelen samen spelletjes voor hun voorraden en hebben hun eigen geheime missies om foto's te maken van hun toegewezen leden met de actie die in de missie wordt vermeld.

De MVP van de aflevering kan echt iedereen zijn, maar we zouden liegen als we niet zouden zeggen dat Beomgyu tijdens de kampeerafleveringen erg grappig en vermakelijk was terwijl hij probeert te slagen in de individuele missie!

4. Gemakswinkel (aflevering 14)

In een van TO DO's one-episode concepten maken de leden een nostalgische trip terwijl ze verschillende games spelen in de buurtwinkel. Hueningkai wordt opnieuw een scène-stealer met een onverwachte slapstick in het midden van de aflevering!

5. Vriendschapstest (aflevering 15-16 )

De leden spelen samen 'vriendschapstest'-spelletjes, waaronder kaasstengels strekken en quizzen over elkaar. Taehyun toont ook zijn humor als hij aan het begin van de aflevering een paar schattige opmerkingen maakt.

Yeonjun spant ook zijn kracht aan terwijl hij een geweldige prestatie levert tijdens de spelen, wat Taehyun probeerde te doen met Soobin! De groepsleden laten ook hun onmiskenbare teamwerk en chemie zien.

6. Opruimingseenheid voor strafbom (aflevering 19-20)

Een van de fysiek meest vermoeiende afleveringen, de afleveringen van de Penalty Bomb Disposal Unit, draaide om leden die op zoek waren naar kaarten om hints te vinden over de kleur van elk lid en om de penaltybom naar verschillende kleuren te verplaatsen.

Er is veel om naar uit te kijken, met Beomgyu's vastberadenheid om de 'top' te bereiken, Soobin wordt gevangen door de sterke maknaes Taehyun en Hueningkai, en Yeonjun's concurrentievermogen. Anticipeer ook op de zeer schattige penalty!

7. Smaak van de zomer (aflevering 24-25)

De leden spelen spelletjes met een zomerthema om een ​​straf voor bungeejumpen te vermijden. Kijk hoe de leden vechten voor hun leven door ijs te breken met gereedschap om druiven te vinden en watermeloenzaden te spugen zodat ze hopelijk op hun gezicht kunnen landen.

Ze spelen ook een spel met hen en proberen te raden welke van hun leden anders is, en hadden een estafette met tekeningen. Maak je klaar met tissues, want de aflevering zal je zeker doen huilen van het lachen!

8. Eerste verjaardag (aflevering 32,33,34)

Om de eerste verjaardag van TO DO te vieren, spelen de leden spelletjes in de auto om eten voor de lunch te verdienen en hun straf voor bungeejumpen uit afleveringen 24-25 uit te voeren. De aflevering heeft veel legendarische scènes en memes voor MOA's geëtst!

Ze besteedden ook tijd aan het leren boogschieten terwijl ze speelden om ingrediënten te winnen voor hun barbecuefeest en uiteindelijk verdeelden ze zich om een ​​paintballspel te spelen!

Uiteindelijk zoeken de leden naar items op ATV's, barbecueën ze met het voedsel dat ze met boogschieten hebben verdiend en halen ze herinneringen op aan het afgelopen jaar van TO DO X TXT.

9. Overnachting in Hoengseong (aflevering 51,52,53,54)

De leden gaan op een nachtelijke genezingsreis naar de bergen van Hoengseong. Na aankomst koken ze samen kippensoep en nemen het vervolgens op tegen het productiepersoneel in een reeks minigames om te bepalen wie de afwas doet.

Beomgyu's scène-stelende moment met de vlieger, en hun vastberadenheid om hun productiepersoneel te verslaan in een potje voetvolleybal, is een must om te zien!

Ze brengen ook een gezonde en oprechte nacht door voor het kampvuur, gevolgd door het vuurwerk! Voordat ze gaan slapen, spelen ze een leuk kaartspel.

De leden worden 's ochtends wakker en werken samen om een ​​knoedelstoofpot te koken voor het ontbijt. Yeonjun speelt ook met het personeel terwijl hij hun vervagingsvaardigheden test. De leden speelden ook in een nabijgelegen stroom (kijk uit voor hun geschreeuw) en speelden daarna een bordspel voordat ze hun spullen pakten.

10. Fijne Feestdagen (Aflevering 63-64)

De laatste op de lijst is een must-see voor iedereen. MOA's logen niet toen ze zeiden dat de kerstinhoud van TXT altijd de grappigste van allemaal blijkt te zijn! De leden spelen een grappig spelletje om cadeaus te winnen en hun eigen peperkoekhuisjes te maken (en Hueningkai is de schattigste, daar zijn we het als gemeenschap allemaal over eens).

Het grappigste komt, het cadeau-spel vol wendingen! Kijk hoe Beomgyu schreeuwt in een poging om weg te rennen van de politiewagen, Hueningkai die gewoon onschuldig geschenken verwisselt, Yeonjun zijn 'laptop' met al zijn macht beschermt, Soobin vol ongeloof maar probeert de gameconsole te bemachtigen, en Taehyun concludeert dat we dat niet moeten doen wees hebzuchtig om goede dingen te krijgen!

Er zijn veel meer legendarische afleveringen (eerlijk gezegd zijn alle TO DO-afleveringen dat), dus we raden je aan om TO DO te gaan bingewatchen en waarschijnlijk het chaotische maar mooie MOAville binnen te gaan! Welke TO DO-aflevering zou je een nieuwe fan aanraden, en wat is je favoriete aflevering?