Blogs

De beste K-Pop-instrumenten

K-Pop instrumentals worden vaak onderschat door fans. Terwijl de originele nummers betekenisvolle teksten bevatten, helpen de instrumentale versies fans een hernieuwde waardering voor het nummer zelf te krijgen. Luister hieronder naar enkele van de beste K-Pop-instrumenten. Ze zijn net zo geweldig, vooral als achtergrondmuziek tijdens het studeren!

Tweemaal - Vind ik leuk

Zodra je de instrumentale versie van het nummer beluistert, realiseer je je waarom 'Likey' zo populair werd als het nu is! De aanstekelijke beat is leuk en geweldig om alleen naar te luisteren.

DAG6 - Vervlogen dagen

DAY6 heeft een aantal van de beste instrumentals. De gitaarklanken, de keyboardmelodieën en het drumwerk op de achtergrond vloeien perfect in elkaar over.

Shaun - Weg terug naar huis

De instrumentale versie van dit populaire nummer is net zo goed als het origineel. De zachte drumbeats en gitaarmelodie zorgen voor een geweldige sfeer.

Rood fluweel - Bad Boy

'Bad Boy' heeft een van de beste officiële instrumentals. De bas is extreem verslavend en bevat veel verborgen elementen en unieke geluiden die je misschien niet in het originele nummer had kunnen vangen.

Verdwaalde kinderen - Ik ben jou

De instrumentale versie van 'I Am You' zit vol met unieke klanken en krachtige beats. Geen wonder dat 'I Am You' zo populair is onder fans!

Big Bang - Monster

De instrumentale versie van dit nummer begint met een geweldig piano-intro met een geweldige melodie. Elke laag van het nummer wordt langzaam toegevoegd, uiteindelijk culminerend in een geniaal instrumentaal nummer dat je gewoon niet mag missen.

iKON - Liefdesscenario

Deze melancholische pianoversie van de hit 'Love Scenario' geeft een draai aan het originele nummer. Luisteren naar het instrumentale is ontspannend en een must-ad voor je studie-afspeellijst.

NCT 127 - Grenzeloos

De instrumentale versie van 'Limitless' behoort voor veel fans tot de lijst met beste instrumentals. De krachtige beat samen met de achtergrondzang en harmonieën zorgen voor een perfecte combinatie.

Taeyeon - 11:11

Het betoverende getokkel van de gitaar door het hele nummer is zeker een belangrijk element in dit instrumentale. Luisteren naar deze versie zal je onmiddellijk ontspannen.

Mamamoo - Sterrennacht

De unieke klanken in de melodie zorgen het hele nummer voor een verfrissende en celan sfeer. Vooral de bas tijdens het refrein is geweldig!

BTS - Valse liefde

Na het beluisteren van de instrumentale versie van 'Fake Love', realiseer je je hoe complex het nummer eigenlijk is. Er zijn talloze lagen van verschillende instrumenten en geluiden die overal een melancholisch gevoel helpen creëren.

NCT U - Het 7e Zintuig

Deze instrumental is uniek omdat het een bijna angstaanjagende sfeer creëert. Het nummer bevat veel griezelige elementen, waaronder de geluiden van het kraken van de deuren.

iKON - Mij vermoorden

Hoewel deze pianohoes geen officieel instrumentaal nummer is, is het nog steeds geweldig om naar te luisteren. De zachte pianoklanken passen perfect bij de donkere, meer melancholische sfeer van het nummer.

2NE1 - Kom terug naar huis

Het instrumentale voor dit nummer is zelfs vanaf de intro goed. De beginmelodie zet de toon voor de rest van het instrumentale, dat vol zit met geniale elementen van YG's producer Teddy.

EXO - Monster

Het instrumentale voor dit nummer is buitengewoon catchy. De lagen sub-bas zullen je koude rillingen bezorgen als je naar dit nummer luistert!

Dromenvanger - Wat?

Fans zeggen dat het instrumentale voor 'What' zou kunnen worden gebruikt als soundtrack voor een film. het is zeker waar, met alle krachtige beats en muzikale elementen.

GD x TAEYANG - Goede jongen

G-Dragon's muziekproductievaardigheden komen echt tot uiting in deze instrumentale versie van 'Good Boy'. Vanaf de allereerste noot bevat het nummer een pakkende melodie en beat.

VIXX - Shangri-la

Het instrumentale voor dit nummer is werkelijk uniek met zijn oriëntaalse klanken en vele elementen. Alle beats en achtergrondinstrumenten monden uit in een geweldig refrein.

Big Bang - Haru Haru

De intromelodie voor dit nummer is gewoon iconisch. Het schetst een melancholisch beeld vanaf het begin van het nummer. De drums, pianomelodieën en andere effecten werken allemaal samen om moeiteloos een geweldig nummer te produceren.

Epik High - Bloesem

Epik High is altijd op het punt met hun instrumentals, maar vooral dit nummer geeft je dat Nujabes (RIP) -gevoel. Een heerlijk nummer om bij te ontspannen.