Blogs

Beste K-Pop-nummers voor je workout-afspeellijst

Een trainingsroutine kan een uitdaging zijn; het kan saai worden als het niet vergezeld gaat van opwindende deuntjes om je in de stemming te brengen. Velen hebben een afspeellijst in de sportschool vol met liedjes die ze tijdens het sporten in hun oortelefoons blazen. Nu heeft Kpop zoveel getransformeerd dat tegenwoordig velen niet meer kunnen zonder een paar Koreaanse nummers in hun wachtrij te hebben staan.

Duik in deze lijst om het beste uit Kpop-nummers te halen en toe te voegen aan je workout-afspeellijst. Hier hebben we deuntjes die perfect zijn voor de sportschool, cardio of een avondwandeling.GOT7– Hard dragen


Push-ups, gewichtheffen, loopband; eigenlijk is dit nummer voor een hardcore workout. De beats en het hype-refrein zullen je zeker motiveren voor een inspannende routine.


BTS- BoterMet deze hit uit 2021 ga je grooven in de sportschool. Butter van BTS is een uitstekende keuze voor je workout-afspeellijst, vooral als er veel Zumba in voorkomt. Gooi wat Vuur en AAN in de afspeellijst en je bent helemaal klaar.

Rood fluweel- Stom stom


Vertel me eens, zou dit nummer niet perfect zijn voor een leuke cardio-routine? Dumb Dumb is, net als een paar andere Red Velvet-nummers, de juiste keuze voor een Zumba-groepssessie.

PSYft. CL van 2NE1 – Daddy


Nou, als je Daddy maar ook de wereldwijde hit Gangnam Style toevoegt, en Gentleman, zou je het perfecte zweetdruppelende trio vormen. Gewichtheffen met deze afspeellijst wordt zeker leuk! Word geript!

Oerknal- Bang Bang BangEen van de meest bekende Kpop-nummers van Big Bang, dit is een EDM-zware track met vurige beats. Deze zou perfect zijn voor een fantastische cardiosessie.

zwartroze– Boombayah


Alleen hun meest populaire nummers op shuffle, en je bent klaar voor die training. Maar Boombayah is naar mijn mening hun beste cardio-track.

Ateez- Zeg mijn naamDe IT-groep van 4egen, Ateez, blijft bops na bops vrijgeven. Say my Name is vooral een van hun beste nummers ooit met een pakkend deuntje. Deze baan zou een goede partner zijn voor je snelle hardlopen.

4 Minuten- GekDeze groep is anders dan de meeste, niet allemaal schattig en bruisend zoals je denkt dat Kpop-meidengroepen zijn. Laten we niet veel zeggen over 'Crazy', alleen het feit dat het slechts ongeveer 10 seconden duurt voordat je een hype krijgt.