Nieuws

De beste mannelijke dansers in K-pop gekozen door Japanse fans

K-Pop-idolen staan ​​bekend als perfectionisten als het gaat om optredens. Veel van deze idolen oefenen vele maanden, zo niet jaren, en nemen de zang- en dansvaardigheden op zich die nodig zijn om K-popidolen te worden.

Natuurlijk blinken verschillende idolen uit in verschillende categorieën, aangezien sommige uitzonderlijke zangers zijn en sommige uitzonderlijke dansers. Onlangs is er een peiling gehouden in Japan, waar K-Pop-fans stemden op de idolen die volgens hen de beste dansers zijn.

Van 2 augustus tot 10 augustus 2021 hebben in totaal 47.805 mensen hun stem uitgebracht. Japanse netizens werd gevraagd. ' Welk K-Pop-idool vind jij de beste danser?' Veel mannelijke idolen kregen stemmen van de Japanse fans. Op de eerste plaats was BTS 's Jimin, die in totaal 7.805 stemmen ontvingen, gevolgd door J-Hoop , die 7.065 stemmen kreeg, en op de derde plaats was Zeventien 's Hoshi .


Koreaanse internetters deden ook mee de online gemeenschap waarin de resultaten werden gedeeld en commentaar gegeven , ' Ik dacht ook aan Jimin,' 'Ik denk dat J-Hope echt een gekke danser is', 'Ik mis Taemin', 'Oh wauw, Taeyang,' 'Ik had verwacht dat Jimin nummer 1 zou zijn voordat ik op dit bericht klikte. Ik dacht altijd dat hij een heel goede danser was,' 'Ik hoop dat Taemin snel terugkomt,' en ' Kai heeft zijn unieke vibe als hij danst.'