Nieuws

De beste vocalisten in K-Pop (deel 2)

Met de ongelooflijke hoeveelheid talent waaruit de Koreaanse muziekindustrie bestaat, is er geen limiet aan het aantal buitengewone artiesten in hun kunst. In een vorig artikel hebben we een aantal vande beste vocalisten in K-Pop in deel 1, en zoals beloofd, hier is deel 2!

[De artiesten zijn in willekeurige volgorde geplaatst]

SHINee Jonghyun

Wijlen Jonghyun was echt een van de grootste artistieke schatten die deze wereld ooit heeft gezien, en zijn stem, met zijn unieke kleur en toon, was uniek in zijn soort. Er is geen vergelijking met Jonghyun met iemand anders, en er zal nooit een ander zo goed zijn.

Taeyeon

SM's trots, Taeyeon is niet alleen een van de meest getalenteerde en technisch bekwame zangeressen in de industrie, maar ze is ook een ongelooflijke vocale artiest. Als Taeyeon zingt, is er absoluut geen behoefte aan begeleiding, afleiding of iets dat haar wegneemt, zelfs niet in het minst. De schijnwerpers staan ​​altijd terecht op haar stem, en daar houden we van.


TVXQ Changmin

Een van de pioniers van K-Pop zoals we die nu kennen, Changmin, is het idool van idolen. Er valt zoveel van hem te leren, en als het op technisch gebied aankomt, durven we het niet in twijfel te trekken of te kwantificeren. Changmin was een van degenen die K-Pop van de grond af aan heeft opgebouwd, en hij zal de geschiedenis ingaan als een legende.


B1A4 Sandeul

Is er iets onberispelijker dan de beltonen van Sandeul alsof het een fluitje van een cent is? Van een ongelooflijk lager register tot een ongelooflijk hoger register, Sandeul heeft de kracht om een ​​publiek sprakeloos achter te laten met alleen zijn stem.


Junsu

Een van de meest ondergewaardeerde en toch meest meesterlijke en emotioneel geladen zangers in de industrie, Junsu verdient zeker meer aandacht voor zijn talent. Zijn vocale bereik spreekt voor zich, en hij is in staat zijn muziek zo diep te doordringen dat je jezelf er niet in kunt verliezen.

BTS Jungkook

BTS' gouden maknae is op zijn zachtst gezegd een krachtpatser van talent. Van zingen tot dansen en af ​​en toe rappen en produceren, Jungkook kan het allemaal met gemak. Zijn vocale kracht verdient echter speciale lof. Iets aan zijn stem is zo krachtig en toch delicaat dat het alleen als 'boter' als soepel kan worden omschreven.

SUPER JUNIOR KRY

Terwijl Kyuhyun, Ryeowook en Yesung op zichzelf ongelooflijk krachtige vocalisten zijn, is KRY een onafscheidelijke en absolute eenheid die het verdient om als één op deze lijst te staan. Elk van hen rangschikken zou misschien een heel ander argument zijn, maar we zullen nooit over de intensiteit heen komen die ze als vocalisten bij elkaar houden.

109 S eunghun

Seunghun, een opkomende ster met talent dat meer dan één schijnt, verdient het om meer in de schijnwerpers te staan ​​omdat hij net zo goed is als sommige van de meestervocalisten in K-Pop. Hopelijk krijgt Seunghun in de toekomst nog meer kansen om de reikwijdte van zijn vocale talent in al zijn glorie te laten zien.

PENTAGON Hui

Zanger, songwriter, producer, componist, danser, performer en meer, Hui heeft eindeloze titels op zijn naam staan, en terecht! Hij is niet alleen buitengewoon getalenteerd, maar hij levert ook altijd op zo'n grootmoedige manier dat het voelt alsof het elke keer de eerste keer is dat we zo'n genialiteit tegenkomen.


BTOB Eunkwang

Mnet's 'Kingdom' maakte Eunkwang opnieuw vertrouwd en maakte hem geliefd bij nieuwere K-Pop-fans die zich misschien niet bewust waren van de legendarische status die hij in de K-Pop-industrie heeft. De muziekwereld knielt voor het assortiment van Eunkwang, en wij ook, want het is absoluut iets niet van deze wereld.


IU

Zou een lijst over vocalisten ooit compleet kunnen zijn zonder IU? In feite bevatten de meeste lijsten met de beste vocalisten in K-Pop meestal IU. Haar verhaal is een inspiratie voor miljoenen mensen, en haar etherische stem is zowel rustgevend en hoopvol als onbereikbaar tegelijk.


De roos Woosung

Een stem die we meer dan wat dan ook missen, Woosung van The Rose verdient de wereld. Met een van de meest verfrissend onderscheidende stemmen, is Woosung één op de miljoen als het gaat om vocalisten. Fans zijn helaas al een lange tijd uitgehongerd van zijn muziek, en we kunnen het niet helpen, maar wensen dat hij terug is en in een of andere hoedanigheid.


B.A.P Daehyun

Een andere groep die helaas het niveau van wereldwijde faam verloor dat sommige van de meest populaire K-Pop-groepen vandaag alleen genieten vanwege pech met hun bedrijf, B.A.P was een gastheer van enkele van de beste muzikale talenten in de K-Pop-industrie . Daehyun blijft en zal ongetwijfeld altijd onvergelijkbaar blijven in zijn vocale toon en bereik.


N.Vliegend Hweseung

Rockvocalisten hebben hun eigen briljante charme, en Hweseung is daar het beste voorbeeld van. Met zijn techniek kon Hweseung echter elk genre prachtig voor elkaar krijgen. Van klassiek tot pop en natuurlijk rock, Hweseung trekt met zijn zang aandacht en respect.


MAMAMOO Zonne

MAMAMOO's Solar is niet alleen een van de beste vocalisten in de K-Pop-industrie, maar ook daarbuiten. Haar talent is alleen vergelijkbaar met het beste van het beste, en ze is goed op weg om als een van hen geteld te worden. Wat nog interessanter is, is dat Solar elke keer dat we haar zien optreden beter lijkt te worden!


Lee Hallo

Lee Hi heeft een betoverende kwaliteit in haar stem die zelfs de koudste harten kan doen smelten. Het is duidelijk dat ze vanuit haar hart zingt terwijl haar perfect getrainde zang de vorm aanneemt van haar emoties. Haar vibrato is buitengewoon bevredigend en haar live horen is gewoon een prijs.

Ailee

Ailee heeft de kracht van een hele vocale groep alleen in haar stem. Ze is een van de beste vocalisten in de wereldwijde muziekindustrie, want ze is echt de beste van het land. De industrie heeft geen stabielere en intensere stem gezien die in staat is om riemen uit te voeren en zo perfect werkt als Ailee. Heil de koningin!