Muziek Releases

Betekenis achter G-Dragon's mini-album titelnummer 'CRAYON' onthuldOnlangs werd gemeld dat G-Draak De nieuwste tracklist van het mini-album is onthuld via YG-entertainment officiële blog, ' YG LIFE '.

Volgens YG's rapporten aan annemieturtelboom, het album, ' EEN UIT DUIZENDEN ', waarvan de release op 15 september staat gepland, bevat zeven tracks, waarvan de tweede track, ' KLEURPOT ' wordt de titelsong.

Gecoproduceerd en mede geschreven door de representatieve producer van YG Entertainment Teddy en G-Dragon zelf, de naam 'CRAYON' is de verkorte versie van 'CRAZY ON', afgeleid van de combinatie van 'CRAZY + G-DRAGON'. Parallel aan de titel zou de officiële titelsong een G-Dragon vertegenwoordigen die gek is op een niet-gespecificeerd ding, en naar verwachting de unieke kleur van het Big Bang-lid zal laten zien.

Naast de aandacht die het album heeft gekregen voor G-Dragon's persoonlijke deelname aan de productie van alle zeven nummers, trekt het ook belangstelling vanwege de verschillende artiesten die in de nummers te zien waren.

Van alle nummers is het derde nummer getiteld ' uiteindelijk ' krijgt de meeste aandacht omdat er op de track staat '? van YG New Girl Group', zoals te zien is op de eigenlijke tracklist. Er wordt aangenomen dat een ander mysterieus opkomend vrouwelijk groepslid heeft deelgenomen aan het volgende album Jennie Kim 's verschijning als de vrouwelijke hoofdrol in G-Dragon's' dat XX ' muziekvideo die een paar dagen geleden is uitgebracht.

Verder, Jaurim 's Kim Yoona te zien op de 5e track' MIS JE ' terwijl In de 's Kim Jong Wan meegedaan aan de 6e track' VANDAAG '. Aangezien artiesten buiten YG doorgaans niet hebben meegewerkt aan de albums van Big Bang of G-Dragon, verwachten fans dat dit album nieuw en opwindend zal zijn. Daarnaast is de 7e bonustrack getiteld ' Steek het vuur aan ' bevat artiesten zoals Tafel en underground-rapper' DOK2 ', wat de verwachting wekt hoe de muzikale kleuren van de artiesten en G-dragon in het nummer zullen harmoniseren.

Ondertussen heeft 'That XX', dat een paar dagen geleden werd uitgebracht, de nummer 1 plek op muzieksites ingenomen en staat bekend als het eerste nummer 'beperkt voor minderjarigen' dat de eerste plaats op de hitlijsten heeft ingenomen. Het resultaat is dat de muziek van G-Dragon niet alleen aantrekkelijk is voor tieners en twintigers, maar voor een breed scala aan leeftijdsgroepen.

Daarnaast is de muziekvideo voor ' Een uit duizenden ' verzamelde meer dan 10 miljoen views in één week terwijl de video voor ' dat XX ' ontving 3 miljoen views in slechts twee dagen na de release, en zelfs vóór zijn officiële promoties ontving de artiest veel liefde.

De tracks van G-Dragon's eerste mini-album 'ONE OF A KIND' zullen op de 15e van deze maand worden uitgebracht, terwijl het album officieel zal worden onthuld op de 18e.