Geroddel

Seungri van Big Bang verstrikt in geruchten over seksschandaal na vrijgave van foto's door Japanse tabloid 'Friday'Oerknal 's Seungri , die momenteel in Japan verblijft, is betrokken bij een seksschandaal.

Voor het nieuwste nummer, een Japans tabloidtijdschrift, ' Vrijdag ', bracht een verhaal uit met de provocerende titel, 'Beroemde Hallyu Idol Group 'Big Bang's Seungri's bedfoto's gelekt', en onthulde foto's van een man die volgens hen Seungri is.

Het tijdschrift meldde dat deze foto's zijn gemaakt door een vrouw die beweert een nacht met het idoollid te hebben doorgebracht.

' Seungri's bedschandaal, dat momenteel in Japan woont, werd onthuld... Een vrouw die met hem sliep, vertelde: 'Seungri heeft de gewoonte [de andere betrokken persoon] te stikken tijdens geslachtsgemeenschap'. ', verklaarde het tijdschrift, en voegde er ook aan toe dat de vrouw beweerde dat ' hij ejaculeerde op haar buik en hielp niet om het af te vegen, en gooide [haar] liever een handdoek. Bovendien heeft hij [haar] niet eens één keer gekust.'

Na het horen van Seungri's vermeende seksschandaal waarbij de scans van het tijdschrift zich als een lopend vuurtje over SNS verspreiden, hebben netizens commentaar geleverd met hun eigen mening over de kwestie. Op dit moment lijken de meesten ongelovig te zijn.

YG-entertainment heeft nog niet over de kwestie gesproken.

Bron + afbeeldingen: Asiae via�Naver, Kuki News,�Citydaily,�Arts News,�DongA, Sports Seoul, Herald, Segye, Mydaily

[galerij]