Nieuws

Big Bang's 'Still Life' staat meer dan een maand aan de top van Melon's Top 100 ondanks grote releases van Psy, Lim Young Woong en meer

Het nummer is een maand geleden uitgebracht en staat nog steeds bovenaan Meloen's Top 100 ondanks het feit dat andere grote artiesten hun verwachte muziek uitbrengen.

Vanaf 7 mei om 02.00 uur KST, 'Stilleven' van Big Bang nog steeds de eerste plaats #1 op MelOn's Top 100 real-time grafiek en dagelijkse grafiek , ondanks grote releases van drafzanger Lim Young-Woong, PSY ft BTS's Suga, rookie monster IVE, en het debuut van een ander rookie monster Le Sserafim. Maar geen nummer kon wedijveren met ' Stilleven ', sommige nummers konden een paar uur lang de topstop op de realtime-grafiek innemen, zoals PSY en Suga's ' Dat dat,' die de #1 slechts twee uur kon pakken tot ' Stilleven ' heroverde de kroon. 'Stilleven' van Big Bang heeft gestaag zijn eerste plek op de main behouden Meloen meer dan een maand in de kaart en nog steeds goed met +1 miljoen dagelijkse streams en meer dan 500K unieke luisteraars elke dag gedurende meer dan een maand, een record voor elke artiest op het huidige systeem van MelOn.

Veel netizens hebben onlangs bedacht Melon's Top 100-grafiek de 'concrete' hitparade van alle hitparades voor binnenlandse muziek, aangezien artiesten het bijna 'onmogelijk' vinden om te breken met slechts een select aantal nummers die op de hoogste plekken zijn vastgezet zonder zich te verroeren. Maar Oerknal altijd bovenaan de hitlijst, want zij zijn de groep met de meeste nummer 1 nummers in de hitlijstgeschiedenis met 16 nummer één, de groep met de meeste weken en maanden in de hitlijstgeschiedenis en de eerste artiest die ten minste één nummer heeft om twee weken door te brengen op #1 op Melon Weekly Chart in 3 verschillende decennia (de jaren 2000, 2010 en 2020).

PSY nam zijn Instagram en deelde een foto van de twee nummers bovenaan de hitlijst en schreef ' #KLASSIEK ' om zijn geluk met hem te tonen en Oerknal bovenaan de kaart.

felicitaties voor Oerknal ! Heb je geluisterd naar hun hitparade en veelgeprezen nummer?