Nieuws

#BIGBANG vestigt nieuwe records op MelOn en wordt de eerste artiest die twee opeenvolgende weken in drie verschillende decennia bovenaan de hitlijst staat

Op 5 april om 0:00 KST, de K-pop legendarische jongensgroep OERKNAL brachten hun langverwachte comeback-single uit' Stilleven ,' onmiddellijk bovenaan zowel nationale als internationale hitlijsten. Op Meloen , Zuid-Korea's grootste muziekabonnementsservice, registreerde het nummer de meeste unieke luisteraars van dit jaar in de eerste 24 uur (909.666) en werd het het snelste nummer dat 10 miljoen streams (2 dagen) overtrof in 2022.

Met hun nieuwe nummer OERKNAL heeft ook hun voorsprong als groep uitgebreid met de meeste weken (47) op nummer één en de meeste nummer één nummers (15) in Meloen Wekelijkse grafiekgeschiedenis.

Het uitkomen van ' Stilleven ' heeft de groep opnieuw een indrukwekkend record opgeleverd: de eerste artiest worden die in drie verschillende decennia ten minste één nummer twee weken op de MelOn Weekly Chart heeft gehad!


OERKNAL debuteerde in 2006, met hun eerste hit in 2007 in de vorm van ' Leugens ' (6 weken op #1) - het nummer dat hen naar binnen katapulteerde sterrendom en won Song of the Year bij de Mnet Asian Music Awards 2007. Volgend ' Leugens ', veertien andere OERKNAL liedjes hebben de eerste plaats ingenomen Meloen , met ' Stilleven ' is de meest recente. De release gaat nog steeds goed, blijft domineren op alle binnenlandse hitlijsten en bereikte # 1 op BILLBOARD Korea KPOP 100.

felicitaties voor OERKNAL voor drie recordbrekende decennia!