Nieuws

BIGBANG's 'Still Life' breekt het record voor de hoogste unieke luisteraars op MelOn sinds de nieuwe kaarthervorming + bereikt dakhits en RAK's

OERKNAL 's 'Stilleven,' die werd uitgebracht op 5 april, 12 PM KST, brak het record voor de hoogste unieke luisteraars op Meloen sinds de hervorming van de kaart.

Het onttroonde IU 's ' Aardbei Maan' door te winnen 909,666 unieke luisteraars in 24 uur op Melon sinds de laatste grafiekhervorming.

'Still Life' heeft ook IU's onttroond 'Beroemdheid,' die het hoogste record voor unieke luisteraars had na de vorige kaarthervorming.

Aangezien het nummer om middernacht werd uitgebracht toen de hitlijsten vastliepen, kon 'Still Life' geen realtime all-kills bereiken. Zodra de hitlijsten echter niet meer vastliepen, bereikte het realtime all-kills.

Tot nu toe behaalde 'Still Life' hun 13e real-time all-kill.

Niet alleen dat, het raak het dak 13 keer aan Meloen en 9 keer aan Geest.


Een dakhit betekent dat het aantal mensen dat het nummer streamt en downloadt de maximale score op Melon and Genie's grafiek heeft bereikt. 1 dakhit betekent dat een nummer gedurende 1 uur elke 5 minuten zijn maximale score behield.


'Still Life' werd het 17e nummer van BIGBANG dat op Melon's dak kwam.


Hier is de lijst met hits vóór 'Stilleven'.