Blogs

BigHit debuteert volgend jaar met 3 meidengroepen onder hun labels

Er werd bevestigd dat er in 2021 een golf van Grote hit labelgroepen debuteren. Hoewel oorspronkelijk werd verwacht dat er 2 meidengroepen zouden uitkomen, worden het er in werkelijkheid 3.1. Bron Muziek Meisjes

The Source Music Girl Group wordt de eerste idoolgroep onder het label sinds vriendin die in januari 2015 debuteerde. Deze groep zal bestaan ​​uit stagiaires die direct onder het label vallen.

twee. HYBE GirlsMin Heejin zal deze groep regisseren. Er was een handelsmerk dat fans opmerkten, genaamd HYBE, wat blijkbaar een opkomend label is dat onder haar supervisie zal worden gemaakt. Dit wordt een gezamenlijk project naast BigHit. En de meiden die meededen aan de Plus Global Auditions zullen debuteren in deze meidengroep.

3. Belift Lab Girls

Na het succes van I-Land, waardoor de opkomende jongensgroep ontstond Enhypen , komt er volgend jaar een vrouwelijk seizoen. De winnaars van dat seizoen debuteren in een nieuwe meidengroep onder Belift, een gezamenlijk label van BigHit & CJE&M.

I-Land 2 wordt waarschijnlijk op zijn vroegst medio 2021 uitgezonden, wat betekent dat de groep van hen aan het einde van het jaar debuteert. SouMu & HYBE zullen waarschijnlijk eerst komen, met een van hen debuteert al in Q1 2021.

Dit zal ertoe leiden dat BigHit-labels van slechts 1 meidengroep naar 4 meidengroepen gaan.

BigHit Labels debuteert ook met jongensgroepen zoals Pledis New Boy Group in 2021 en BigHit's New Boy Group in 2022.


Kijk uit naar de komende debuten.