Nieuws

BLACKPINK laat zien hoe online concerten moeten worden gedaan en winnen enorm aan populariteit in de VS.

www.wikitree.co.kr

BLACKPINKwint enorm aan populariteit in de V.S.

Het blijkt dat de Verenigde Staten het land was met de meeste kijkers voor BLACKPINK's eerste online concert,' De show ,' die werd gestreamd op de 31e van vorige maand.

Volgens de verklaring van YG Entertainment op 4 februari registreerden de VS het hoogste aantal kijkers van alle landen met 19,2% onder de YouTube-lidmaatschapsleden van ' YG PALM STAGE - 2021 BLACKPINK: DE SHOW .' Het volgende land met het hoogste aantal kijkers was Thailand, gevolgd door de Filippijnen, Japan, Mexico en Korea.

Het YouTube-lidmaatschap van 'YG PALM STAGE - 2021 BLACKPINK: THE SHOW' is een ticketachtige pas om het online concert van BLACKPINK te bekijken. Als je lid wordt van het lidmaatschap, kun je zowel live als herhalingen van het concert bekijken.


Het totaal aantal kijkers van 'THE SHOW', dat live werd uitgezonden na het aangaan van een YouTube-partnerschap, wordt geschat op 280.000. Dit is het grootste publiek voor een livestreamconcert onder leiding van een Koreaanse meidengroep.

De kaartverkoop voor dit concert zal naar verwachting minimaal 10 miljard KRW (8,91 miljoen USD) bedragen. Als de verkoop van goederen bij elkaar wordt opgeteld, zal de werkelijke winst naar verwachting verder toenemen.

Sinds het online concert is het aantal abonnees op het YouTube-kanaal van BLACKPINK met zo'n 2,7 miljoen gestegen. Het aantal abonnees bereikte dinsdag 56,8 miljoen, de eerste plaats onder zangeressen wereldwijd.