Blogs

BLACKPINK's Jisoo & voetballer Son Heung Min verwikkeld in datinggeruchten

Datinggeruchten tussen wereldwijde K-Pop-sterBLACKPINK'sJisooen Tottenham Hotspur voetbalspeler Son Heung-min hebben verschillende online communities overgenomen.

Eerder in september 2019 zag BLACKPINK's Jisoo een Eredivisie wedstrijd in het Tottenham Hotspur-stadion in Londen. Het idool deelde een paar snapshots van de wedstrijd via haar Instagram-verhaal en juichte het team toe dat de thuisbasis is van de aanvoerder van het Zuid-Koreaanse nationale voetbalteam, Son Heung Min.

Twee jaar later ontstonden er datinggeruchten tussen Jisoo en Son Heung Min op basis van een paar observaties van fans, waardoor er een buzz ontstond.

Volgens berichten is Son Heung Min op 5 oktober via Incheon International Airport in Korea aangekomen om de ' 2022 FIFA Wereldbeker Azië Kwalificatie ' wedstrijd tussen Zuid-Korea en Syrië, die plaatsvond op 7 oktober. In plaats van te vliegen vanuit Londen, het VK, werd echter opgemerkt dat Son Heung Min vanuit Parijs in Korea arriveerde.

BLACKPINK's Jisoo keerde op dezelfde dag, 5 oktober, toevallig ook terug naar Korea, nadat ze haar schema's in Parijs had afgerond voor ' Modeweek Parijs '.

Een ander detail dat bijdroeg aan de aanhoudende geruchten was dat Jisoo en Son Heung Min naar verluidt 'paar armbanden' zouden delen, een armband die bekend is bij voetbalfans vanwege het feit dat Son Heung Min zijn armband vaak kust als een ceremonie-act na het scoren van een doelpunt .

Hoewel de datinggeruchten tussen Jisoo en Son Heung Min tot dusver slechts 'geruchten' blijven, voelden veel netizens zich nog steeds geïntrigeerd door het nieuws en zeiden: 'Nu is dat een wereldwijd koppel', 'Ik weet het niet, ik wil het eigenlijk wel geloven', 'Ze zien er goed uit samen', en meer.