Nieuws

Taeil van Block B is verbluffend in eerste zelf geproduceerde nummer 'MMM' met Hanhae

tv.kakao.com

Op de 15 oktober aflevering van Kakao TV's origineelVERBORGEN: Het optredenshow verscheen Taeil van Block B met een nieuwe betoverende look in blond haar en een pak voor de nieuwe release 'MMM', met zijn bedekkende nek- en gezichtstatoeages.

De aflevering toonde clips van achter de schermen van de videoclip van het nieuwe nummer MMM, een exclusief nummer voor de show geïnspireerd op de beroemde film Kingsmen, die slechts een paar uur na de aflevering werd uitgebracht, en tot verbazing van de fans, is een nummer dat mede is geschreven en geproduceerd door Block B's ‎‎Taeil!

-Advertentie- Overslaan
Dit nummer markeert de eerste release onder de naam van Taeil sinds zijn comeback in 2019 met Een ster blijven en zijn eerste productiekrediet sinds zijn debuut!

Bekijk hier de video voor MMM:

Om de release van MMM te vieren, plaatste ‎‎Taeil zijn Instagram om meer foto's van achter de schermen van hem met Hanhae en TPF te posten.

HIDDEN: De voorstelling is een originele Kakao TV-show waar populaire artiesten en buitengewone artiesten speciale samenwerkingspodia presenteren die nog nooit eerder ter wereld zijn gezien.

Het omvat rapper Boi B, Hangzoo, Hanhae, Block B's Taeil, Peackboy, PENTAGON's Kino, Zai.ro en Jeong Sewoon.

Rond het web