Nieuws

Blok B deelt hun eerste groepsfoto in 2 jaar

n.nieuws.naver.com

De leden van Blok B kwamen bij elkaar en deelden voor het eerst sinds 2019 een groepsfoto!

Op 27 november, lid postbus 's officiële Instagram, die zijn managementteam beheert, plaatste een foto met het bericht: 'Jihoon, het jongste lid van Blok B, die na lange tijd de leden van Blok B heeft ontmoet.'

Dezelfde foto is gedeeld door een lid Jaehyo , die zei dat ze elkaar ontmoetten ter viering van het lidmaatschap Ukwon officieel ontslag uit het leger.

De foto, die fans deed schrikken van opwinding, toont P.O, U-Kwon, Jaehyo, B-bom, Taeil, en Zico zitten rond een eettafel in Jaehyo's eigen luxe restaurant, Woud , dat momenteel wordt beschouwd als een populaire bestemming door influencers op sociale media en voedselgoeroes.

Lid Park Kyung, die nog steeds in het leger dient, stond niet op de foto en werd vervangen door een tekening van hem met een T-shirt van Blok B en een microfoon in de hand, wat verder bewijst dat Blok B inderdaad altijd 7 leden is.

Eerder dit jaar,Blok B vierde zijn 10e verjaardag en bevestigde nogmaals dat ze zullen terugkeren als 7nogmaals zodra alle leden hun militaire dienstplicht hebben voltooid, wat net om de hoek is, aangezien het enige lid dat nu nog dienst moet nemen P.O.