Blogs

'Bowl cut guy' wordt een hot topic als Jimin's honingzang fans en locals betovert tijdens de #BTSLiveLounge-optreden

BTS hebben net hun debuut gemaakt #BTSLiveLounge Aan BBC-radio 1 . Voor deze editie brachten ze hun eigen nummers als 'Permission to Dance' en 'Dynamite' ten gehore en coverden ook het zeer sentimentele nummer 'I'll be Missing You' van Puff Daddy, Faith Evans en Sting.

Veel fans keken uit naar de coverprestaties vanwege de hoge noten die door Faith Evans werden gezongen, en ze verwachtten het te horen Jimin zing de hoge noten, want hij staat bekend om zijn hoge vocale bereik. Zijn optreden was onberispelijk ondanks het feit dat hij de rol van een zangeres vertolkte, en zowel fans als niet-fans hadden niets dan lof voor zijn engelachtige stem. Jimin zong het hele nummer in een hoger octaaf, waardoor het publiek onder de indruk was van zijn vocale vaardigheden.

De lokale bevolking begon hem te identificeren als de 'bowl cut guy', op basis van zijn huidige kapsel, toen ze het commentaargedeelte van het optreden op YouTube overspoelden om hun liefde en waardering voor zijn prachtige stem te uiten. Ze spraken duidelijk hun keuze uit voor de opvallende artiest als de man met een komvormige snit en halfgeknoopte witte stront; anderen prezen zijn stembereik en perfecte ademcontrole.

Zoals verwacht van zo'n boeiend optreden, nam Jimin Twitter-trends over terwijl fans zijn perfecte hoge toon prezen. Trefwoorden als JIMIN'S HONEY VOCALS, JIMIN VOCAL KING en Park Jimin waren trending op Twitter onder het onderwerp Jimin. Hij werd ook wereldwijd trending als het hoogste BTS-lid na de voorstelling. Bovendien was Jimin trending op Twipple Japan, met een piek op #3 als het best trending BTS-lid na de voorstelling.

Media hebben ook verslag gedaan van het optreden en hebben specifiek melding gemaakt van Jimin's soepele en perfecte zang. The Times of India verklaarde dat Jimin perfect paste bij het bereik van Faith Hill terwijl hij de hoge noten sloeg, en Bandwagon benadrukte zijn 'stijgende zang'.

Onnodig te zeggen dat Jimin's vocale vaardigheden een showstopper zijn. Met zijn hoge vocale bereik, vloeiende noten en perfecte toonhoogte, is het luisteren naar hem te vergelijken gemakkelijk te vergelijken met een hemelse ervaring die ervoor zorgt dat je meer van hem wilt horen. Hij is een vocale koning met honingzang die iedereen op elk moment zou betoveren.