Nieuws

BPM Entertainment en Swing Entertainment tekenen gezamenlijk 'Show Me The Money 10'-deelnemer Be'O

entertain.naver.com

BPM-entertainment en Swingentertainment de krachten gebundeld met FameUs om een ​​nieuwe artiest te werven.

Op 8 maart onthulde BPM Entertainment via hun officiële sociale media-account dat ze een nieuwe artiest hadden aangeworven - Be'O , de rapper die furore maakte met zijn nummer op ' Laat me het geld zien 10 .' Eerder wekte het label de nieuwsgierigheid van fans via een post met de titel 'WHO'S NEXT', waarin ze plaagden dat ze een nieuwe artiest hadden binnengehaald.

Be'O debuteerde op 5 september 2020 met de single 'Monster' en verscheen vorig jaar op Mnet's 'Show Me the Money 10'. Hij kreeg veel aandacht van het publiek door te pronken met een zeer verslavende songachtige rapstijl en groeide uit tot sterrendom. Met name Be'O's 'Counting Stars' en 'Limousine' haalden verschillende hitparades, en momenteel wordt hij beschouwd als de populairste rapper en is hij actief als een 'nieuwe muziekkrachtpatser'.

BPM Entertainment en Swing Entertainment zeiden: ' We zullen verantwoordelijk zijn voor de coproductie en het algehele beheer van Be'O in samenwerking met FameUs, het bestaande agentschap van Be'O, onder leiding van San-E. We vragen veel liefde en interesse voor Be'O, die zijn talenten en dromen zal laten zien .

Ondertussen heeft Big Planet Maid een MOU getekend met Swing Entertainment en breidt het zijn entertainmentactiviteiten uit. Momenteel is een groot aantal artiesten met zowel vaardigheden als persoonlijkheden, zoals: Dus jij , VIVIZ 's Eunha , Sinbi , en Umji , Huh nee , Ha Sung-woon , en Lee Moo Jin , zijn actief onder hun label.