Nieuws

Braziliaanse media-outlet bekroont BTS's V als de #1 'Most Handsome Face of K-Pop' in 2022

n.nieuws.naver.com

Kim Taehyung , oftewelIN, wordt gekroond tot #1 'Knapste gezicht van Kpop' in 2022, toe te voegen aan zijn lange lijst van schoonheidstitels.

De Braziliaanse entertainmentsite Dabeme Pop is een populaire online stemsite waar het publiek de kans krijgt om te stemmen op idolen waarvan zij denken dat ze het beste domineren in specifieke categorieën.-Advertentie- Overslaan

Ze hielden een peiling voor de 'TOP 100 - Mooiste gezichten van K-POP' van 12 januari tot 12 maart. Na drie maanden verzamelde Taehyung de meeste stemmen en kwam als overwinnaar uit de strijd.


Het is niet verwonderlijk dat Kim Taehyung 99 andere genomineerde idolen versloeg, zoals hij de . wordt genoemd 'Vertegenwoordiger Visueel en Gezicht van K-pop' ' door prominente Koreaanse mediahuizen.

De looks van Kim Taehyung worden niet alleen erkend op het gebied van K-pop, maar ook op wereldwijde schaal.

Sinds 2022 binnenkwam, hebben meerdere media hem als nummer 1 gerangschikt op de 'Most Handsome Men of 2022'-lijsten, naast populaire internationale beroemdheden zoals Henry Cavill en Robert Pattinson.

Een paar van die vele sites zijn:


Hij heeft in de loop der jaren talloze lof ontvangen van prominente publicaties van onder meer Mode , Harper's Bazaar , Esquire , en meer.

De schoonheid van Taehyung is niet alleen geliefd bij fans, maar ook bij erkend door schoonheidsexperts en plastisch chirurgen vanwege de perfecte symmetrie en goed gedefinieerde functies.

Bekijk de volledige ranglijst van Dabeme POP's 'Top 100 Most Handsome Faces of K-pop':