Nieuws

BREAKING Lee Kwang Soo verlaat cast van 'Running Man' na 11 jaar

Op 27 april, acteurLee Kwang Soo's label King Kong per ruimteschip bevestigd in een officiële persverklaring dat de ster zal vertrekken SBS 's ' Rennende man '.

Het bureau vertelde,

'We laten weten dat Lee Kwang Soo de cast van 'Running Man' van SBS zal verlaten na zijn laatste opname op 24 mei.

Nadat hij vorig jaar betrokken raakte bij zijn auto-ongeluk, krijgt Lee Kwang Soo regelmatig fysiotherapie; ondanks de voortgezette behandeling waren er tijden dat hij het moeilijk vond om tijdens de opnames van 'Running Man' in topconditie te blijven. Als gevolg hiervan voerde Lee Kwang Soo lange gesprekken met het productiepersoneel, de crew, zijn collega-castleden en het bureau, en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat hij tijd nodig had om te herstellen, zowel fysiek als mentaal.

Omdat het een programma is dat Lee Kwang Soo de afgelopen 11 jaar zijn thuis noemde, was het moeilijk voor hem om tot deze beslissing te komen. Het was echter onvermijdelijk bij het overwegen van zijn voornemen om de kijkers in de toekomst een beter beeld te laten zien.

We danken alle kijkers oprecht voor de liefde die ze Lee Kwang Soo toonden in 'Running Man', en Lee Kwang Soo belooft jullie allemaal weer te begroeten met een helder en gezond beeld.'

In februari 2020 raakte Lee Kwang Soo betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij hij een breuk opliep in zijn rechterenkel. Als gevolg hiervan nam hij enkele weken deel aan 'Running Man'-films met een cast.

Vind je het jammer dat Lee Kwang Soo na 11 jaar 'Running Man' verlaat?