Nieuws

BREAKING Rapper Iron is overleden

RapperIjzeris op 29-jarige leeftijd overleden.

Volgens politierapporten werd hij op 25 januari KST om 10:25 uur bewusteloos en bloedend op een bloembed ontdekt door een bewaker van een appartementencomplex in Jung-go, Seoul. Hij werd vervolgens overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij dood werd verklaard. Er is op dit moment geen verdere informatie over de doodsoorzaak.

Ondertussen werd Iron voor het eerst bekend bij het publiek via de Mnet hiphop survivalprogramma' Laat me het geld zien 3 ,' waar hij op de tweede plaats eindigde. Na zijn succes op het programma bracht hij zijn eigen muziek uit en werkte hij samen met een aantal Koreaanse muziekacts, waaronder: Hyolyn , Jooyoung , SHINee 's Jonghyun , AOA 's Jimin , en Kim Bum dus O .

IJzer is onlangs door de politie onderzocht voor:zijn tienerkamergenoot aanrandenmet een honkbalknuppel. Hij was ookaangeklaagd op beschuldiging van marihuanagebruikin 2016, evenalszijn ex-vriendin aanranden en bedreigenin 2018. Voor de mishandeling van 2018 werd hij veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk en 80 uur taakstraf, met als gevolg twee jaar gevangenisstraf als die proeftijd werd verbroken.