Nieuws

BREAKING Acteur Kim Seon Ho biedt een formele verontschuldiging aan tegen ex-vriendin 'A'

Op 20 oktober, acteurKim Seon Hobracht een formele verklaring van verontschuldiging naar zijn ex-vriendin' EEN ', nadat hij verwikkeld was geraakt in controversiële beschuldigingen met betrekking tot zijn privéleven.

Lees hieronder de verklaring van Kim Seon Ho.


'Dit is Kim Seon Ho. Allereerst bied ik mijn oprechte excuses aan voor mijn late verklaring. Toen ik een paar dagen geleden voor het eerst de nieuwsberichten zag met mijn naam erop, ervoer ik een angst zoals ik nog nooit eerder had gevoeld, daarom presenteer ik mezelf nu pas schriftelijk.
Ik ging met een goed gevoel uit met deze persoon. Maar tijdens de relatie heb ik deze persoon gekwetst vanwege mijn incompetentie en gebrek aan aandacht. Ik had gehoopt deze persoon opnieuw te ontmoeten om mijn oprechte excuses aan te bieden, maar ik ben momenteel niet in staat om dat te doen en wacht op het moment waarop ik de kans krijg.
In de tussentijd hoop ik via deze brief mijn oprechte excuses aan te bieden. Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan al diegenen die me vertrouwden en me tot het einde toe aanmoedigden, voor het teleurstellen van jullie. Ik kon als acteur Kim Seon Ho alleen maar rechtop staan ​​vanwege de mensen die me aanmoedigden, maar dat was ik vergeten. Ik neem ook de tijd om mijn excuses aan te bieden aan de vele mensen die met mij hebben samengewerkt aan verschillende producties voor de schade die ik heb veroorzaakt door mijn fouten.
Nogmaals, ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die mogelijk gekwetst is door dit incident. Ik weet dat deze omzwervingen onvoldoende zijn om veel mensen serieus te bereiken, maar ik geef mijn oprechte mening op elke mogelijke manier. Het spijt me echt.'

Eerder op 17 oktober, een anonieme netizen, die onthulde dat ze dateerden een 'Actor K' in 2020 , beweerde dat 'K' haar heeft overgehaald om een ​​abortus te ondergaan, onder het voorwendsel van een huwelijk. Ongeveer 3 dagen later is acteur Kim Seon Ho nu opgestaan ​​om toe te geven dat hij de geruchten 'Actor K' was die bij de controverse betrokken was.

[UPDATE] Het managementbureau van Kim Seon Ho Zout Entertainment heeft ook een vervolgverklaring afgegeven in het licht van de schriftelijke verontschuldiging van Kim Seon Ho. Het bureau onthulde op deze dag, 'Hallo, dit is Salt Entertainment. We willen ons verontschuldigen voor het veroorzaken van zorgen bij veel mensen vanwege de privézaken van acteur Kim Seon Ho. We willen onze excuses aanbieden aan veel mensen die teleurgesteld of gekwetst waren door de recente gebeurtenissen.'