Nieuws

BREAKING BLACKPINK's Jennie en G-Dragon zijn aan het daten!

n.nieuws.naver.com

Verzending gemeldBLACKPINK'sJennieenOerknal'sG-Draakzijn aan het daten.

Op 24 februari, media-outlet Verzenden meldden Jennie (24) en G-Dragon (32) al een jaar een relatie. Het luxe appartement van G-Dragon in Hannam was een perfecte ontmoetingsplek voor het stel.

G-Dragon's appartementencomplex parkeerplaats

Het penthouse van G-Dragon is sterk beveiligd met een authenticatieproces in twee stappen voor toegang en heeft een aparte ingang, wat perfect was voor het spraakmakende stel. Jennie registreerde haar auto op het beveiligingssysteem, zodat ze niet bij elk bezoek hoefde te verifiƫren. Daarna gebruikte ze een aparte lift die rechtstreeks naar het penthouse gaat.

Jennie's datingroutine

Jennie had een routine date en bezocht G-Dragon net na BLACKPINK's schema. Hun relatie was openbaar, tenminste binnen YG-entertainment . Jennie's manager zette Jennie af bij G-Dragon's huis en haalde haar op na de date. Soms gaf de manager van G-Dragon haar een lift. G-Dragon werd ook gespot op een opnameset voor muziekvideo's voor BLACKPINK's eerste volledige album, en hij steunde Jennie op de set.

De datingroutine van G-Dragon

Op 31 januari werd Jennie gezien toen ze het huis van G-Dragon verliet op weg naar de concertzaal. Ook de auto van G-Dragon werd gespot bij Kintex. Een goede kennis van de twee vertrouwde Dispatch toe, 'Veel mensen in YG merkten hun relatie op. Jennie's moeder is zich ook bewust van hun relatie. Ze is hem dankbaar voor zijn attente zorg.'

Proficiat aan het nieuwe koppel!

Meer discussies op de forums.