Blogs

Britse actrice Olivia Hussey toont nogmaals haar liefde voor OH MY GIRL'S Jiho

naver.me

Olivia Hussey toonde haar liefde aan OH MY GIRL's Jiho nogmaals.

Tijdens de laatste aflevering van 'Radioster' waar OH MY GIRL's Jiho te gast, werd haar gevraagd naar haar gelijkenis met de legendarische Britse actrice Olivia Hussey.

Jiho legde uit dat toen ze in een radioshow verscheen, Kim Shin Young wees op de gelijkenis met de actrice. De afbeelding en video begonnen zich op sociale media te verspreiden, en daarna becommentarieerde Olivia Hussey zelf de accountpost van een fan met een bewonderende emoji.

Jiho vertelde dat haar moeder toen erg bezorgd om haar was, 'Mijn moeder zei dat ze niet kon slapen na het lezen van de...Lidwoord. 'Wat als mensen zeggen dat je gek bent? Zeg dat nooit, omdat je niet op elkaar lijkt' . Jiho legde uit dat haar moeder zich zorgen maakte over het ontvangen van haatreacties, maar de MC verzekerde dat als zelfs Olivia Hussey de gelijkenis erkende, dan kan ze het koeltjes toegeven.

Nadat de aflevering 'Radio Star' was uitgezonden, deelden fans de clip opnieuw en zonder toegeeflijkheid uitte Oliva Hussey haar liefde voor Jiho door een opmerking te plaatsen onder de accountpost van een fan.

Ander nieuws: OH MY GIRL is een meidengroep die de tophitlijsten en muziekshows verovert met 'Non-stop ,' 'Dolfijn ,' en 'Dun Dun Dance' .' OH MY GIRL staat bekend als een 'laatbloeier'-groep van K-pop, die het nieuws haalt als de vrouwelijke groep die er het langst over deed om de eerste plaats op de nationale tv te behalen sinds hun debuut, maar nu opklimt naar de mainstream en onlangs bereikt het record voor de langste tijd op de kaart voor een meidengroep met 'Nonstop' en 'Dolphin' die vorig jaar werden uitgebracht.