Blogs

Broederschap in de Koreaanse muziekindustrie: 22 leuke interacties tussen FTISLAND en N.Flying


FTISLAND en N.Vliegend zijn twee groepen met misschien wel de beste Sunbae-Hoobae-relatie in de Koreaanse muziekindustrie!

FTISLAND, die debuteerde in 2007, en N.Flying, die debuteerde in 2013 in Japan en 2015 in Korea onder FNC-entertainment , hebben de perfecte Sunbae-Hoobae-relatie gehad sinds ze elkaar leerden kennen. De twee groepen hebben elkaar altijd gesteund, elkaar door moeilijke tijden geholpen, samen duetten gezongen, naar elkaars concerten geweest en alles gedaan wat de twee broerbands konden doen. Hier zijn 22 interacties tussen twee broerbands, FTISLAND en N.Flying.

1.
FTISLAND introduceerde N.Flying voor het eerst in hun concert als openingsact

N.Fyling, die op 1 oktober 2013 hun Japanse debuut maakte met het nummer Basket, opende op 29 oktober 2013 het Replay Zepp Tour Nagoya-concert van FTISLAND en zo was FTISLAND degenen die N.Flying introduceerde bij Kpop-fans.

2. N.Flying sprak over hoe geweldig FTISLAND is


In 2015 spraken N.Flying-leden over FTISLAND en zeiden: 'De concerten van FTISLAND zijn zo geweldig dat je het niet eens weet totdat je het met eigen ogen hebt gezien. We deden een concert met hen voor FNC Kingdom, en het optreden van FTISLAND was... echt.. heet.. echt..niet in woorden uit te drukken..rock..'

3. De twee bands hebben elkaar altijd gesteund tijdens hun debuut en comebacks


  • Lee Hong Ki keek naar hun Showcase toen N.Flying hun Koreaanse debuut maakte op 20 mei 2015, en plaatste een foto met het bijschrift 'Vechten N.Vliegen!!!'
  • Toen Lee Hong Ki zijn solodebuut had op 18 november 2015, en N.Flying-lid Seung Hyub steunde Hong Ki door op 12 november de volgende woorden op het Weibo-account van de band te schrijven: Hallo jongens, ik ben Seunghyub. Jongens!! Mijn FTISLAND Lee Hongki sunbaenim!!! Eindelijk zijn soloalbum uit. Ik ben benieuwd wat zijn stijl is want het solo nummer is sowieso al zo sterk!! Jongens kijk er naar uit! Hongki hyung!! Vechten!!!!
  • Toen N.Flying hun comeback maakte met het nummer 'How Are You Today', Hong Ki deelde een foto van de band op zijn Instagram en schreef: 'My babies' song is out!!!!! Luister allemaal maar een keer, het past beter bij de stemming van dit moment #.N.Flying # HowRYouToday'.
  • Toen N.Flying een comeback maakte met 'Like A Flower', deelde Lee Hong Ki op zijn Instagram-account en schreef: 'Het nieuwe nummer van Our N.Flying is uit!!!!! Download het jongens he hij, tot ziens Seung Hyub op Music Bank'.
  • Op 18 februari 2019 stond N.Flying bovenaan de hitlijsten met het nummer 'Rooftop', en Lee Hong Ki deelde N.Flying's #1 plek en hij schreef: 'Agu Agu!!!!! Mijn baby's!!!!! Laten we veel opvrolijken!!!!!!! Terwijl we in het leger zijn, zal de taak om de bandscene nieuw leven in te blazen op jou vallen!!!!!!!'.

4. N.Flying sprak over FTISLAND en CNBLUE in Asia News-interview op 15 september 2015

V: NFlying had ook veel mogelijkheden om in het buitenland op te treden.

Cha Hun: Het is allemaal te danken aan de sunbae van het bedrijf die ons een kans heeft gegeven. (*N.Flying was het voorprogramma van een aantal concerten van FTISLAND in het buitenland)

Q: Ben je tevreden met je eerste album?

Jae Hyun: Lee Jaejin van FTISLAND vertelde ons dat we de stenen een voor een op elkaar moesten stapelen, zodat ze hoger kunnen komen en niet instorten. Het begin is nog maar de helft. Vanaf nu laten we meer zien. We zijn zo blij met de activiteiten dat we ons op dit moment gelukkig voelen.

Vraag: Het moet druk zijn om de sunbaenims te volgen?

Seung Hyub: Omdat FTISLAND en CNBLUE sunbaenims een groot succes hebben gemaakt toen ze voor het eerst begonnen, wordt het natuurlijk een last voor ons. De sunbaenims gaven ons veel advies. Lee Hong Ki sunbaenim zei altijd: trek je ‘inpakpapier’ eraf en laat zelfverzekerd de band zien dat je er echt in zit. We proberen de last van u af te schuiven en in plaats daarvan zullen we u onze ware aard laten zien.

Vraag: Het lijkt erop dat je sunbaes goed voor je zorgen.

Seung Hyub: We zijn verheugd dat onze sunbaes ons veel advies geven. Omdat sunbaenims voor ons zorgen, zullen we ze vol vertrouwen geloven en volgen.

Cha Hun: Ze geven echt heel erg om ons.

5.N.Flying sprak over het zijn van de openingsband van FTISLAND in het Hanryu Pia 2016 juli nummer interview


Seung Hyub zei: De fans gingen kijken naar FTISLAND sunbaenims' Live, maar ze moedigden ons toch aan, ik ben echt dankbaar, het feit dat de fans van FTISLAND hen oprecht hebben toegejuicht tot het einde van hun optreden had hem blijkbaar geraakt. Jae Hyun zei: , Sinds onze indie-dagen hebben we veel advies gekregen van sunbaes, we hebben veel gelegenheden gehad om over verschillende dingen te praten, vooral onder ons die dezelfde soort instrumenten hebben. Sunbaenim sterke wil van we zijn een band die ervoor zorgt dat we ze bewonderen en volgen.

6. Cha Hun speelde in FTISLAND's Love Sick 10e verjaardag speciale versie MV


In 2017 vierde FTISLAND hun 10-jarig jubileum en op 28 mei 2017 brachten ze een speciale versie van hun 10-jarig jubileum uit van hun debuutnummer Love Sick. Cha Hun wordt de mannelijke hoofdrol van de Love Sick 10e verjaardag speciale versie.

7. Lee Hong Ki schonk televisie aan N.Flying

In augustus 2017 was N.Flying te gast op Lee Hong Ki's 'Kiss The Radio'. N.Flying-leden zeiden: 'We kunnen de shows van Hong Ki hyung niet bekijken omdat er geen tv is in onze slaapzaal.' Hong Ki zei toen dat als ze 100 punten zouden scoren in karaoke, hij een tv voor ze zou kopen. N.Flying-leden wisten 100 punten te scoren en de volgende dag stuurde Hong Ki hen een grote tv.

8.N.Flying's Jae Hyun en Cha Hun gingen naar FTISLAND concert

Op 22 augustus 2017 gingen twee N.flying-leden naar het concert van FTISLAND en spraken ze lovend over FTISLAND.

Cha Hun zei: 'Hallo, ik ben Chahun. Jaejjing (Jaehyun) en ik zijn vandaag naar ons FTISLAND sunbaes concert geweest!!!! Ha... Haa brandde van vuur.. echt, onze broeders!! ㅠㅠㅠㅠㅠ We zijn zo trots op onze broeders die altijd een goed voorbeeld zijn voor andere bands ㅠ ㅠㅠㅠ Mijn broeders, bedankt dat jullie ons de pracht hebben laten zien ㅠㅠㅠㅠ We houden van jullie!!! Neem ons ook mee ㅠㅠㅠ #.hunstagtam #.jaestagram #.NFlying #.FTISLAND #.BrothersWonderfulGuys #.ForGorgeousConcert #.Thanksㅠㅠㅠ'.

En JaeHyun zei: 'Als Hun en ik de stadia van onze FTISLAND-zonneba's zien, komt deze gedachte altijd bij me op. Het zijn onze oudere broers, met wie we heel blij zijn senioren te hebben, en we voelen hun grote trots!' Bedankt voor het geweldige concert vandaag!! Ik wil op de foto met Hongki hyung, maar... De volgende keer moet ik rennen om een ​​foto te vragen. heuheh, We gaan zeker heerlijk fruit kopen! #.NFlying #.Ftisland #.ToTheseGorgeousSunbaes #.Let'sNotBeGênantHoobaes! #.Heerlijke #.Vruchten.

En backstage gingen ze op de foto met de FTISLAND-leden.

9. Lee Hong Ki en Yoo Hwe Seung werkten samen: Still Love You

Lee Hong Ki en Yoo Hwe Seung brachten hun samenwerkingsnummer 'Still Love You' uit op 8 april 2018. Still Love You was geliefd bij iedereen en werd een hit. Hong Ki en Hwe Seung hebben dit nummer ook een paar keer live uitgevoerd tijdens shows. Over dit nummer zei Hong Ki: 'Dit was eigenlijk mijn solonummer. Dus ik deed het. Maar zo'n moeilijk nummer kon ik niet alleen zingen. Ik had niet het vertrouwen om de 6-toons hoge noot te zingen. Daarom heb ik ervoor gekozen om het met Hwe Seung te doen. Om eerlijk te zijn; je wilt het prominente deel niet aan iemand anders geven. Maar ik dacht dat het beter zou zijn als ik een goede supporter had, en ik geloofde en vertrouwde in Yoo Hwe Seung en steunde hem met heel mijn hart. Hij vertelde het oorsprongsverhaal van het lied en liet zien hoeveel hij Hwe Seung vertrouwde.

10. Nu de indiensttreding van FTISLAND en CNBLUE nadert, zei Lee Hong Ki dat N.Flying op een missie zal zijn om de bandscene nieuw leven in te blazen en vroeg fans om N.Flying te steunen


  • Op 8 mei 2018 zei Lee Hong Ki dat FTISLAND en CNBLUE spoedig zullen deelnemen, dus vanaf nu is N.Flying degene die de big band zal zijn, nu moet N.Flying harder werken en FTISLAND zal hen ondersteunen van achteren.
  • Op 18 februari 2019, terwijl Lee Hong Ki het succes van N.Flying in de hitlijsten vierde, zei hij: 'Terwijl we in het leger zitten, is het aan jou om het bandpodium nieuw leven in te blazen!!!!!!!
  • Tijdens een concert in 2019 zei Hong Ki tegen zijn fans: 'Je kunt naar de concerten van N.Flying gaan terwijl we weg zijn' en moedigde hij fans aan om naar de concerten van N.Flying te gaan.

11. N.Flying trad op tijdens het FTISLAND-concert en maakte een potpourri van FTISLAND-liedjes met samen Hong Ki


N.Flying opende in mei 2018 opnieuw het FTISLAND-concert, dit keer vergezeld door Hong Ki. Ze zongen samen korte stukjes van FTISLAND-liedjes en hadden veel plezier. Kijk naar hun schoonheid.

Later zonden N.Flying-leden V-Live uit en Cha Hun zei: 'We hebben vandaag het FTISLAND sunbaenims-concert geopend. Heel erg bedankt aan de Primadonna's om plezier met ons te hebben, naar ons te luisteren en ons te steunen. We zullen hard werken om een ​​geweldige band als FTISLAND sunbae te zijn.'

12. N.Flying coverde het nummer 'I Hope' van FTISLAND.

Tijdens hun concert op 1 september 2018 coverde N.Flying het nummer 'I Hope' van FTISLAND.

13. Seung Hyub van N.Flying zong de rapgedeelten van Lee Hong Ki's solonummer 'Cookies'.

Lee Hong Ki bracht zijn 2e solo-album uit op 18 oktober 2018, met een duet met Btob's Ilhoon voor het titelnummer Cookies. Omdat Ilhoon vanwege zijn drukke schema niet in muziekshows met Hong Ki kon verschijnen, vergezelde Seung Hyub Hong Ki tijdens muziekshows. Ze brachten ook een officiële live-fotovideo uit.

14. N.Flying en Lee Hong Ki verschenen samen in 'Idol Room'

Op 19 maart 2019 verschenen N.Flying en Lee Hong Ki samen op Idol Room. Ze speelden samen een aantal spelletjes. Hong Ki deed zijn best voor N.Flying om de awards te winnen. Ze waren erg vriendelijk en hadden veel plezier samen.

15. Lee Jae Jin van FTISLAND begeleidde N.Flying als bassist tijdens hun 3-Concerts-tour door Japan


N.Flying's bassist Kwon Kwang Jin verliet de band op 18 december 2018 vanwege problemen, en N.Flying zat zonder bassist. N.Flying, die zich voorbereidde op een 3-concerttournee door Japan in juni 2019, overwoog wat te doen in zo'n moeilijke tijd toen FTISLAND's bassist Lee Jae Jin aanbood om met hen te touren. Lee Jae Jin begeleidde hen als bassist voor 3 concerten.

Kijk hoe de N.Flying-leden Lee Jae Jin omhelzen!

16. Een zoete dialoog tussen Hong Ki en N.Flying-leden in augustus 2019

Op 28 augustus 2019 ontving N.Flying een award en Lee Seung Hyub bedankte zijn fans door een bericht te delen op zijn Instagram-account. Lee Hong Ki reageerde op deze Instagram-post en de volgende zoete dialoog vond plaats tussen Hong Ki en N.Flying.

17. Jae Hyun van N.Flying maakte een rockversie van Baby Shark voor de zoon van Min Hwan van FTISLAND

Min Hwan had de leiding over de drumlessen van Jae Hyun. Uitzending Op 4 september 2019, aflevering van Mr. House Husband 2, nam Min Hwan zijn zoon Jaeyul mee naar Jae Hyuns drumles. Jaeyul werd wakker nadat hij een tijdje had geslapen en Jae Hyun speelde zijn favoriete liedje, Baby Shark, op de drums om hem te vermaken.

18. N.Flying speelde in de MV van Lee Jae Jin's Japanse solodebuutnummer 'Love Like The Films'.

Lee Jae Jin maakte zijn Japanse solodebuut met de release van het album 'Scene.27' op 9 oktober 2019. N.Flying-leden waren Jae Jin dankbaar voor het begeleiden van hun 3 concerttournee door Japan en wilden hem helpen door hoofdrol in de muziekvideo van Jae Jin. Zo toonden N.Flying-leden hun dankbaarheid aan hun Jae Jin-broers door te schitteren in de muziekvideo voor 'Love Like The Films', het titelnummer van Jae Jins soloalbum Scene.27.

19. N.Flying heeft een 'FTISLAND Medley' uitgebracht, bestaande uit de nummers 'Hello Hello', 'I Hope' en 'I Wish'.

Op 19 november 2019 bracht N.Flying een 'FTISLAND Medley' uit, bestaande uit de nummers 'Hello Hello', 'I Hope' en 'I Wish' van FTISLAND.

20. 3-uurs telefoongesprek tussen Lee Jae Jin en Yoo Hwe Seung

Yoo Hwe Seung speelde in de musical 'We Will Rock You', die liep van 17 december 2019 tot 20 februari 2020. Hwe Seung was onervaren, nerveus en verward omdat het zijn eerste keer was dat hij in een musical verscheen. Hij belde Jae Jin om advies te vragen en zijn zorgen weg te nemen, en ze spraken 3 uur aan de telefoon. Hwe Seung vertelde over zijn telefoongesprek met Jae Jin tijdens een live-uitzending op 25 december 2019 en zei: 'Ik was erg in de war tijdens de voorbereiding van de musical We Will Rock You. Het is de eerste keer dat ik in een musical acteer. Ik vroeg het aan de leden maar hyung wist ook niet wat ze moest doen omdat ze ook nog nooit in een musical waren geweest. Dus ik vroeg mijn Jae Jin sunbaenim. Het was rond 2 of 3 uur 's nachts, ik belde hem nadat we klaar waren met onze bandoefening. Ik vertelde hem hoe moeilijk het voor mij was en we hebben ongeveer 3 uur gepraat, hij gaf me veel advies. Daar ben ik hem echt dankbaar voor'

21. Jae Hyun van N.Flying is een FTISLAND-fan met Min Hwan-vooroordeel


Op 9 juni 2021 was Jae Hyun van N.Flying te gast op 'TMI News'. Die dag vroegen ze aan Jae Hyun: 'Was er een idool dat je bewonderde toen je klein was?'. Jae Hyun zei: 'De persoon die ik bewonderde toen ik jonger was, was Min Hwan van FTISLAND. Hij was toen nog erg jong, maar blonk uit in drummen. En zijn naam was veel groter dan de drummer van FTISLAND.

22. Lee Hong Ki van FTISLAND stuurt watermeloenen naar N.Flying-leden


N.Flying maakte zich op voor een comeback op 6 oktober 2021. Op 1 oktober 2021 stuurde Lee Hong Ki twee grote watermeloenen naar de N.Flying-leden die zich voorbereidden op hun comeback, en hij schreef: 'Fighting N. Vliegen!! op een groot stuk papier! N.Flying's bassist Seo Dong Sung deelde een Instagram-verhaal met de watermeloenen en het papier en tagde Hong Ki's Instagram-account met het bijschrift: 'Bedankt, Hong Ki hyung, we zullen het fantastisch vinden.' Het is ook bekend dat Hong Ki al vaker maaltijden heeft gekocht voor zowel N.Flying-leden als SF9-leden.

Wat vind je van de vriendschap tussen de twee bands? Ondertussen maakte FTISLAND op 10 december hun langverwachte comeback met het album Lock Up. Je kunt luisteren naar het titelnummer Unthinkable HIER . Blijf op de hoogte voor updates.