Nieuws

BTS accepteert formeel presidentiële gezantcertificaten en diplomatieke paspoorten van de Republiek Korea in het Blauwe Huis

Op de ochtend van 14 september om 11.30 uur KST, alle zeven leden vanBTSvergezeld van de president van Zuid-Korea Maan Jae In voor een certificaatuitreiking, gehouden in het Blue House in Seoul.

In juli van dit jaar kondigde president Moon Jae In zijn besluit aan om BTS te benoemen tot Speciale presidentiële gezanten voor toekomstige generaties en cultuur . Vandaag begroetten de BTS-leden de pers voor de formele benoemingsceremonie, waar president Moon elk van de leden hun certificaten overhandigde, evenals de diplomatieke paspoorten van de Republiek Korea en vulpennen van het Blue House.

BTS zal naar verwachting president Moon Jae In vergezellen als zijn diplomatieke gezanten voor een reis naar de Verenigde Staten van 19-23 september. Tijdens deze reis zal BTS aanwezig zijn op de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties als eresprekers, die een boodschap van hoop brengen aan jongeren over de hele wereld.

Daarnaast zal BTS spreken en optreden tijdens de door de Verenigde Naties geleide ' SDG-moment 2021 ' evenement, dat plaatsvindt op 20 september.