Nieuws

BTS en Bang Si Hyuk stonden op de cover van TIME magazine, aangezien HYBE is gekozen als een van de '100 meest invloedrijke bedrijven'

BTSenBang Si Hyukzal te zien zijn op de cover van de aprileditie van TIJD tijdschrift als HYBE is gekozen als een van de ' 100 meest invloedrijke bedrijven .'

Opgericht in 2005 als Grote hit-entertainment , HYBE begon als een klein bedrijf dat begon als een platenlabel en een entertainmentbedrijf dat zijn eerste idoolgroep, BTS, lanceerde.

In het begin kreeg de groep niet zoveel erkenning en had ze een bescheiden begin, maar door het harde werk van de leden met een synergie van verschillende aspecten, kwam BTS als de grootste K-pop idoolgroep tot nu toe als beste uit de bus. BTS heeft al talloze prijzen gewonnen en talloze records gevestigd.

Met het succes van BTS kon HYBE ook zijn plaats als een van de grootste entertainmentbedrijven in Zuid-Korea verstevigen. In 2022 werd HYBE geselecteerd als een van de '100 meest invloedrijke bedrijven' in het tijdschrift TIME, waardoor de belangrijkste personen op de cover van de aprileditie te zien waren.