Nieuws

BTS begint leden te werven voor wereldwijde officiële fanclub

kanalen.vlive.tv


ARMY kan zich nu het hele jaar door inschrijven voor officieel fanclublidmaatschap van BTS.

Op 15 juli bracht BTS via de officiële SNS, fancafe en fangemeenschap een aankondiging uit over de werving, 'Global Official Fanclub ARMY Membership'.

De fanclubwerving zal dit keer de basisvorm verwijderen waarmee fans zich alleen op een bepaalde tijd per jaar kunnen aansluiten, in plaats daarvan is het de jaarronde wervingsvorm waarmee fans op elk moment lid kunnen worden van de fanclub.

Om lid te worden van de fanclub, moet je lid worden van de officiële fangemeenschap van BTS 'BTS Weverse' via ID-e-mail, het fanclublidmaatschapsitempakket kopen in de officiële MD-winkel 'Weply' om de registratie af te ronden.

Bovendien kunnen bij de aankoop van producten van Weply lidmaatschapsvoordelen alleen worden verkregen als de geregistreerde namen en namen op identificatiedocumenten hetzelfde zijn. Voor Koreanen worden alleen identificatiedocumenten zoals ID-kaarten, rijbewijzen, paspoorten en jeugdattesten die zijn uitgegeven door de Community Service Centers, erkend. Voor buitenlanders worden alleen paspoorten en vreemdelingenregistratiekaart geaccepteerd.

Behalve dat ze een mobiele kaart en een lidmaatschapspakket krijgen, ontvangen de fanclubleden ook verschillende voordelen, zoals voorrang krijgen op de voorbestelling van tickets, evenals in de loterij bij concerten in Korea, de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan openbare muziekprogramma's, exclusieve inhoud kunnen bekijken die beperkt is tot alleen de fanclub, enz.

Gedetailleerde informatie over de officiële ARMY-fanclubregistratie van BTS is te vinden op de fancommunity, fancafe en Weply.

[Sport Seoul = Verslaggever Kim Seon Woo] sunwoo617@sportsseoul.com

Foto = Big Hit Entertainment

Everything Idol, Everyday Exclusive V VANDAAG OPEN!