Nieuws

BTS-fans zeggen dat de regenbooghaarcollectie van Jungkook eindelijk compleet is

Veel mensen herinneren zichBTS'sJungkookmet zwart haar tijdens de meeste promoties van de groep. Fans weten echter dat Jungkook tijdens zijn muziekcarriĆØre verschillende haarkleuren heeft geprobeerd.

Onlangs heeft een BTS-fan een bericht gemaakt in een online gemeenschap met de titel ' Jungkook van BTS heeft een collectie regenbooghaarkleuren.' In de post legde de netizen uit dat veel mensen denken dat Jungkook voornamelijk zwart haar had tijdens de promoties van de groep, maar de artiest heeft eigenlijk al verschillende haarkleuren geprobeerd.

De netizen legde uit, ' Jungkook had een foto gepost van zijn blauwe haar dat hij zelf verfde, dus eindelijk is zijn regenbooghaarcollectie compleet' en bevatte talloze foto's van de verschillende haarkleuren van Jungkook.

Zwart haar

bruin haar

Rood haar

Paars haar

Asgrijs/ Aspaars

kersen kleur

Grapefruit kleur

Blond haar

Groen, Blauw Haar

Gemarkeerd haar

Verschillende netizen verzamelden zich om de online gemeenschap om hun opmerkingen achter te laten door te zeggen: ' Jungkook heeft veel haarkleuren geprobeerd,' 'Jungkook ziet er overal goed uit', 'Hij ziet er zo goed uit dat alles goed is', 'Ik kan niet kiezen wat de beste haarkleur is, want ze zien er allemaal perfect uit' en ' Ik vind het heerlijk om al zijn haarkleuren te zien.'


De verschillende haarkleuren van Jungkook werden ook gedeeld op sociale media terwijl fans tweeten over de regenbooghaarkleurencollectie van de artiest.