Nieuws

BTS Jimin laat fans in puin terwijl hij zijn 'schattige sexy mooie' photobooth-foto's deelt

Jiminen alle BTS-leden hebben voor het eerst sinds hun debuut een echte vakantie. Ze brengen deze pauze allemaal op verschillende manieren door.

Onder hen deed Jimin 3 opeenvolgende V-levens tijdens het begin van deze pauze voordat hij uiteindelijk alle sociale media verliet om te genieten. Later deelde hij video's en foto's om de verjaardag van zijn medelid Jungkook te vieren.

Maar vandaag logde Jimin plotseling in op twitter met het gedeelde account van BTS om fans te verrassen met een tweet. Maar meer dan een verrassing, fans worden in een totale puinhoop achtergelaten bij het zien van zijn post.

Jimin liet deze tweet alleen achter met zijn handtekening #JIMIN in plaats van een woord te schrijven, wat fans in nog meer chaos heeft achtergelaten.

De getweete foto's bestaan ​​uit drie strips die op de een of andere manier een verhaal vertellen.

In de eerste vier strips zien we Jimin zijn T-shirt uittrekken om het om te draaien.

De tweede reeks foto's bestaat uit hem willekeurig poseren maar er nog steeds even mooi uitzien als altijd.

De derde strook met foto's is waarschijnlijk een voortzetting van de eerste strook.

We kunnen Jimin het shirt nu omgedraaid zien dragen, maar hij is verdrietig omdat hij zijn ketting kwijt is. Dus verdwijnt hij in het volgende schot om zijn ketting te vinden. En tot slot, in de laatste opname kunnen we hem gelukkig zien nadat hij herenigd is met zijn kostbare ketting.

Wat ook het verhaal hierachter mag zijn, de foto's vertegenwoordigen zeker de 'cutie sexy lovely'-kenmerken van Jimin tot de rand. En fans zijn er dol op.