Nieuws

De elegante luchthavenmode van BTS Jimin wordt benadrukt door het Japanse modetijdschrift en geprezen door experts

www.25ans.jp

Begin februari van dit jaar publiceerde het Japanse mode- en lifestylemagazine 25ans deed een modeonderzoek naar opmerkelijke merken die Koreaanse sterren graag dragen tijdens hun vluchten op de luchthaven.

Een van de aanwezigen was Jimin van BTS, wiens modesmaak en het vermogen om nonchalant high-end merken te trekken als bewonderenswaardig werden beschouwd. Het artikel belichtte 5 van zijn nieuwste looks:-Advertentie- Overslaan

  • Jimin vertrekt op 20 februari 2020 met BTS naar New York; hij zag er chic en verfijnd uit in deze zwarte jas van Dior, bosgroene gebreide top, zonnebril van Manomos en baret van Universal chemistry.
  • Het vertrek van BTS vanaf de luchthaven van Gimpo om een ​​fanbijeenkomst bij te wonen in Japan op 25 november 2019. Jimin verbluft in het zwart met een Chanel-gebreide trui en Yves Saint Laurent-jas
  • BTS Jimin behield het zwarte silhouet op 13 december 2019, in alle Yves Saint Laurent terwijl ze op weg waren naar de 'BTS OFFICIAL FAN MEETING VOL. 5' werd de look aangevuld met een gekleurde zonnebril voor een charmante look.
  • Jimin was weersklaar en relaxed in dit donzige Mastermind-jack, Yves Saint Laurent-tas, zwart-witte Acne Studios-sneakers en zwarte trainingsbroek terwijl ze op weg waren naar hun uitzending van Dick Clarks New Year's Rockin' Eve-optreden in 2020.
  • Op weg naar Japan voor de BTS World Tour op 14 juli 2019. Jimin droeg een oversized blauw spijkerhemd, een zwarte rugzak van zowel zijn geliefde merk Saint Laurent, Gentle Monster-schoenen, een schattige muts en een zonnebril, wat dit vriendje samenvatte Look.

Jimin's luchthavenmode heeft ook de aandacht getrokken van experts in de industrie. Op 7 februari besprak de Britse mode-expert George Hollins Jimin's luchthavenmodemomenten. Hij beschreef Jimin's mode als schoon, strak, verfijnd en duur. Hij dacht dat de manier waarop Jimin overhemden en broeken combineerde complementair was; lange jassen creëerden perfecte silhouetten op zijn lichaam, terwijl zijn keuze aan accessoires onberispelijk was met een persoonlijk tintje.

Elle Japan noemde Jimin onlangs ook als een modeleider die tijdloze stijl aantrekt door grenzen te verleggen. Bovendien is Jimin vaak uitgekozen door modemerken en media vanwege zijn unieke gevoel voor mode en is hij bij vele gelegenheden beoordeeld als het meest stijlvolle idool. GQ noemde hem zelfs een van de best geklede mannen voor de week van 22 juli 2019.

The Business of Fashion heeft Jimin ingewijd in de BOF500-klasse van 2019 als onderdeel van de persoonlijkheden die hebben bijgedragen aan het vormgeven van de mode-industrie. Dit was een ongelooflijke prestatie voor Jimin, aangezien de BOF het meest gezaghebbende orgaan is dat de agenda bepaalt voor de wereldwijde mode-industrie.

Zijn geweldige smaak heeft nieuwe idolen in de mode geïnspireerd. In een recent Weverse-interview met Jay van ENHYPEN, onthulde het idool dat hij dankzij Jimin in het Rock Chic-stijlgenre terechtkwam. Het werd onthuld in zijn eigen woorden, ' Zelfs toen Rock Chic alom populair was bij St. Laurent, was ik onverschillig, maar ik begon interesse te krijgen vanwege Jimin van BTS. Door zijn street fashion realiseerde ik me dat Koreaanse charme kan worden weerspiegeld in Rock Chic.'


Jimin van BTS staat bekend om zijn uitstekende en voortreffelijke zang, eersteklas songwriting en productievaardigheden, en niet te vergeten zijn betoverende optredens. Daarom is het interessant om te zien hoe hij zich uitdrukt door zijn modekeuzes, terwijl hij er lovende kritieken voor krijgt. Hij is inderdaad een icoon van onze tijd!

Rond het web