Nieuws

Jungkook's demo Decalcomania van BTS van zijn langverwachte mixtape-hits #1 op Genius All-Genre Chart


sticker door BTS 's Jungkook is een van de meest geliefde en gerespecteerde nummers die hij heeft gemaakt sinds hij er een fragment van uitbracht als cadeau voor fans op zijn 22e verjaardag. Het nummer heeft nu een hit Nee . 1 op de Genius alle genres grafiek, het eerste nummer worden dat wordt vervangen Gelukkiger dan ooit door Billie Eilish van de bovenste plek.

Hiermee wordt Jungkook het enige BTS-lid dat twee nummers op nr. 1 op Genius All Genres Chart. Zijn zelf gecomponeerde, zelf geproduceerde nummer Nog steeds bij jou had ook in kaart gebracht op geen enkel. 1 eerder.

Zijn sololied' Euforie ' ook onlangs in kaart gebracht op geen enkel. 5 op de Genius All Genres Chart, wat de enorme vraag naar en populariteit van zijn liedjes onder fans en het grote publiek aantoont.

Jungkook's 'Decalcomania' is een van de meest verwachte en besproken solonummers gebleven zonder zelfs maar een volledige versie te hebben. Jungkook's angstaanjagend mooie lagere register is te horen vanaf het nummer, terwijl hij de hartverscheurend mooie teksten zingt die hij schreef, vol rauwe emotie.

Jungkook's kunstenaarschap en creatieve genie zijn duidelijk zichtbaar als hij een diep gevoel van verlangen creƫert, een fluweelzachte, betoverende track combinerend met zijn oprechte teksten en prachtige melodie.

Onlangs zei Jungkook in de BTS Zoom-oproep met Army dat hij de demoversie van het nummer had verwijderd. Dat was echter slechts een werkbestand, en hij zei dat het nummer in zijn hoofd zit en dat hij het gewoon weer kan maken.

De teksten, compositie en prachtige zang van Jungkook in Decalcomania liggen de fans allemaal zeer na aan het hart als ze het koesteren en anticiperen op de release van een volledige versie.

Maar als hij besluit het nooit uit te geven, is dat ook goed, want het zal voor altijd een prachtig geschenk blijven, perfect in elk opzicht, precies zoals het is.