Nieuws

BTS Jungkook's solonummer 'Still With You' is de meest bekeken onofficiële songtekstvideo op YouTube

Het solonummer van BTS Jungkook 'Still With You', dat vorig jaar als gratis geschenk door Jungkook op SoundCloud werd uitgebracht ter gelegenheid van het BTS-jubileum, wordt de favoriete nummer van nationale en internationale beroemdheden en fans door K-Media , blijft pronken met zijn wereldwijde muziekkracht.

Still With You heeft de . niet verlaten #1 plek in de Top 50: Pop chart op Soundcloud ondanks dat het meer dan een jaar geleden is uitgebracht.Op Youtube , 'Still With You' is de meest bekeken onofficiële songtekstvideo met meer dan 91 miljoen views. Het heeft ook 1,6 miljoen likes en 65.000 reacties. De views gaan naar de onofficiële songtekstvideo omdat Jungkook's 'Still With You' de . is alleen solo SoundCloud-nummer van BTS-leden dat HYBE op hun kanaal 'BANGTANTV niet uploadt' .'

De video-opmerkingen staan ​​vol met niet-fans die de zang van Jungkook prijzen en hoe het zo rustgevend en een bron van genezing voor hen is. Het bewijst hoeveel niet-fans en fans van Jungkook's zang en dit nummer houden. Ondanks dat het een release van een jaar oud is, blijven de opmerkingen van niet-fans binnenstromen.

Op Tiktok , Still With You is weg vele malen viraal . Het is zelfs geliefd bij anime fandom.

Korean Composer verklaarde dat het nummer 1 zou zijn geweest op MelOn (de meest prominente muziekstreamingsite van Korea) als het formeel was uitgebracht.