Nieuws

BTS-leden en hun fans leggen examen af ​​tijdens Festa 2021

De maand juni is de eerste maand van het zomerseizoen met warm weer en veel zonneschijn. Het is ook de ' PARTIJ ' maand voorBTSen hun fans, LEGER .

De jongensgroep debuteerde op 13 juni en om hun debuut te vieren, zette BTS twee weken in juni. Tijdens deze dagen brengt BTS verschillende materialen uit, zoals familiefoto's en nooit uitgebrachte choreografievideo's om fans bezig te houden.

Dit jaar namen BTS-leden een ' FEESTexamen juni 2021 ,' waarin ze verschillende vragen over BTS en ARMY beantwoordden. De examenpapieren zijn ook in het Koreaans en Engels uitgebracht, zodat fans over de hele wereld het examen ook kunnen afleggen.

Snel na, het antwoordblad is samen met de examenpapieren van de leden vrijgegeven . Elk lid heeft de test naar beste kunnen doorstaan, maar het hoogste cijfer was 82,5% en alle leden haalden niet meer dan 85%. Slechts twee leden wisten zelfs meer dan 80% te scoren. De fans waren echter onder de indruk omdat de vragen moeilijker waren dan verwacht.

NAMJOON - 75

JIN - 65

SUGA - 57,5

J-HOOP - 82.5

JIMIN - 62.5

V - 57,5

JUNGKOOK - 82.5

BTS-fans deden ook de examens en namen ze mee naar sociale media om hun resultaten te delen. Velen waren ook verrast door de moeilijkheidsgraad van het examen, en fans deelden online dat ze ook niet boven de 85% kwamen.